אהלן...

אהלן...

הנה השיר צהריים שלי... אחרי מבחן קשה ב-c שאף אחד מכם לא התעניין איך הלך לי בהודעה שרשמתי מקודם אז אני מקדיש לי שיר.... everything counts של הגדולים מכולם. תודה רבה לי...
The handshake Seals the contract From the contract There's no turning back The turning point Of a career In Korea, being insincere The holiday Was fun packed The contract Still intact The grabbing hands Grab all they can All for themselves After all It's a competitive world Everything counts in large amounts The graph On the wall Tells the story Of it all Picture it now See just how The lies and deceit Gained a little more power Confidence Taken in By a sun tan And a grin The grabbing hands Grab all they can All for themselves After all It's a competitive world Everything counts in large amounts The grabbing hands Grab all they can Everything counts in large amounts​

Ice machinE

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo163.gif

ד"א זה ב-3
וחוץ מזה אם היית מרענן בזמן היית רואה את זה

greenzg

New member
סי - מה אתה לומד צרפתית...?

תגיד לי גם סי היימן איתך בקורס ? טוב - רגע של רצינות - מקווה שהצלחת בבחינה ותזכיר לי של מי שיר אלמוני זה?

greenzg

New member
זה לא היה ברור שלא ?../images/Emo3.gif

אני יודע ש C זאת שפת תיכנות קצת ישנה. יש את ++C, ג'אווה וכו' איפה אתה לומד ?

במכללה למינהל

אבל אני לא לומד תכנות אני לומד מערכות מידע (הנדסת תעשייה וניהול). ומי שלומד מערכות מידע חייב לדעת בסיס של תכנות, לכן אני לומד c!

Ovi Basha

New member
Everything Counts - Depeche Mode

שניר, קודם כל אני מקוה שהיה לך מבחן טוב מאוד ואני מאחל לך בהצלחה בהמשך לימודיך בתעשיה וניהול. ולגבי השיר של דפש מוד שבחרת, ובכן, אני לא יודע מה הרוב פה חושבים ( ואני יודע בוודאות שיש כאן לא מעט מעריצים של דפש מוד ) אבל אם היו מבקשים ממני לבחור מכל הלהיטים שלהם את העשרה הטובים ביותר , אז הייתי מכליל מבלי להסס בכלל את Everything Counts בתוך העשירייה המובילה. אני אוהב גם את הוידאוקליפ של הלהיט הזה. מה דעתכם ? האם הלהיט הזה הוא פופולרי בקרב מעריצי הלהקה ?

קודם כל עובי, תודה לך

דבר שני, השיר הזה לדעתי הוא ענק! אני בתור מעריץ של דפש אוהב את כל השירים שלהם (אולי רק אחד לא) ולכל שיר יש את המוזה שלו... אז בשבילי "כולם היו בניי" - יענו את כולם אני אוהב...

turrican

New member
אחד החזקים של דפמוד. תודה Don

הנה החזקים של דפשמוד מה-80 Get The Balance Right People are people Everything counts Shake the Desease See you Tora!tora!tora! מיטב האלקטורוניקה.. בכלל האוסף Singles 81-85 תמיד מעלה לי נשכחות. להקה גדולה..נו אז מה אתם אומרים על הפירוק הצפוי?

הם לא מתפרקים!!!

איך אתם מעיזים לדבר ככה?! זה סה"כ איום קל של דייב כדי שמרטין ייתן לו להלחין ולכתוב טיפה, אני בטוח שמרטין יסכים לזה שהם יכתבו ביחד. ומי שיזכה מזה זה רק אנחנו המעריצים

Ovi Basha

New member
ועוד אחד חזק ......

אלכס, לרשימה שכתבת הייתי מוסיף עוד 2 להיטים חזקים Master And Servant וכמובן Just Can't Get Enough .

ואם כבר...

אז יש את behind the wheel never let me down again leave in silence sombody blasphemous roumers - שהוא אחד הגדולים שלהם. black celebration question of time ועוד המון שאין לי כח לרשום כרגע.

adiville

New member
שיר ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וכמובן למי שרוצה להיצטרף בהופעה חיה : "דה גראף, און דה וול........ דה הנד שייק !!!!!!"

למעלה