אהלן

WishMaster

New member
אהלן

ושוב איתכם.... קוט , שלא תחשבי לנסות לעבור אותי... מאסטרו , חזרת , יא מלעון ? נסטי , נשמה שלי....אישה יפה שלי..... יעלי , הנה , אני כותב לך... נטלי , איפה את ???? מורני.....ואת , הנשמה שלי..... יבס...את הכי שווה... פנדו....גם אני אוהב אותך... ג`ואי , ברוך שובך... טייגרית.....לא להתקרב לאישתי !!!! ברי , יא חובב רקטומים... שי , מה נסגר איתך בנאדם ? איפה הזינזאנה ? בלייד....אתה מתקרב אלי......לא טוב... ניני , שכחת אותנו... צוש , זהו , נסגר האירוע... הוביט....טוב , אתה לא נכנס לפה... טלי טלי שלי......גם את לא מגיעה לפה... אני חושב שפה בעצם כיסיתי את הכל.... ואם לא......אנא , סילחו לי...אני כבר זקן....

הקוטלת

New member
מאסטר...

אני רוצה להבין למה לי אתה כותב שאני לא אנסה לעקוף אותך ולכולם כמה שהן שוות ויפות ושאקליות?! העשן מתחיל לצאת מהאוזניים...

הילוש

New member
לווישמאסטר פגעת בי

מה זה האחיינית היפה שלך לא מופיעה ברשימה של כל אלה שכתבת להפ שורה אחת מה זה צריך להיות ככה את שוכח אותי. אני יודעת שעכשיו רק בגלל שרשמתי לך את זה אתה תרשום לי ואיי מצטער או משהו כזה ביי הילה

סיון...

New member
הלוווווווו.........וויש........

כיסית את כולם????????????????????????????? הממממממממ.........לא נראה לי..... אז מה אם לא הייתי במפגש.....זה אומר שצריך לשכוח אותי??? נעלבתי קשות.....

וויש תודה לך :-(

תודה ש``זכרת`` אותי גם. לא משנה אחי,לא קרה כלום אני רק חדש שאוליי תכיר מחר. אני מקווה מאוד. אז פעם הבאה תזכור אותי.

בדויה

New member
thanks wish

וואי ווישש אני מודה לך כ``כ שהזכרת אותי בהודעה שלך ....(צינית-כן...) מה אתה מדבר..אתה זקן? לאאאאאאא.... !

וויש הזבל...

אני פשוט לא מאמין ששכחת לציין אותי... אתה פשוט חרא של בנאדם.... בשנאה רבה.... קייזר...

למעלה