אהלן!!!!

ה מ ש י ח

New member
אהלן!!!!

איך אפשר לדון על גורדי שחקים??? מה כבר יש לספר עליהם?? זה לא שאני מבקרת או משהו, אני סקרנית אם זה נושא שיכול לעניין גם אותי ובגלל זה אני שואלת. הביניינים של מלון "דן פנורמה" בחיפה על הכרמל נחשבים גורדי שחקים?

kyle

New member
המון דברים../images/Emo13.gif../images/Emo82.gif[יעני גורד שחקים]

לדוג´ מה את חושבת על ג"ש (גורד/י שחקים) בישראל? ובעולם? יש גם הרבה חדשות לגבי פרויקטים חדשים שנבנים, בניינים, דברים שקשורים אליהם (למשל - הגשר בין עזריאלי לקריה). לגבי מלון דן, מה הגובה שלו? כמה קומות יש לו? בישראל אנחנו מברכים (אני לפחות) על כל בניין מעל 12/13 קומות.

ה מ ש י ח

New member
כל העיניין הוא.. שלא ממש יצא לי

לדבר על גורדי שחקים.. לא חשבתי על זה בתור נושא לשיחה. בימים אלו קצת קשה לי להתבונן בגורדי שחקים.. אני גרה ברמת הגולן ואממ.. לא ראיתי שום ביניין או מבנה שהגובה שלו עולה על 4 קומות.

coconut56

New member
סעי לאיזור ת"א-ר"ג..

אם היית בח"ול פעם אז בטח ראית.. ואם לא אז יש לך באיזור ת"א-ר"ג.

DerBleistift

New member
בוודאי...

מגדלי פנורמה בחיפה הם מגורדי השחקים הראשונים והידועים בחיפה! (ביחד עם מגדל אשכול) מה כבר אפשר לספר עליהם? תלוי... הם די מעניינים מבחינת התקופה בה הם נבנו (תקופה בה בחיפה כמעט ולא בנו מגדלים ופרוייקטים בסדר גודל שכזה), הרעיון שהם בנויים מעל ל"קניון" (אם בכלל אפשר לקרוא לזה כך) הוא די מקורי ומזכיר לי במעט את "גן העיר" בת"א ובכלל, בהחלט לא מדובר בפרוייקט סתמי. ככה שדווקא מגדלי פנורמה הם דוגמה מצויינת למגדים ששווה לדון בהם. כאן המקום לבקש מחיפנים עזרה במיפוי, ידע, ונתונים על גורדי שחקים בחיפה.

למעלה