אהלן

רובר2

New member
אהלן

היי,
אני מניח שאין כמו יום שישי בשתיים בלילה כדי להגיד היי נעים מאד ושאני חדש פה (בפורום, לא בתפוז).
אני חדש בעסק הזה, למרות שכבר לפני הרבה שנים התוודעתי אליו והתנסיתי בו קצת, אבל לא עם שמות וסוגי תרגילים, אלא פשוט בעניין של יחסים והתנסות.
עכשיו אני רוצה להכנס לזה קצת יותר ומבין שאני לא מבין, אז הלכתי לקרא כמה מהמדריכים שכתבתם פה (אי שם מהעשור הקודם), וזה נתן לי קצת בהירות, אז תודה.

אני בעיקר במחשבות על מה אני אוהב ומה אני רוצה לעשות, ובעיקר יודע שאני דומיננטי שרוצה להתנסות ואשמח להכיר אחרות שילמדו אותי ואולי גם יהנו.

נעים מאד,
אתם יכולים לקרא לי רובר.
:)

gaya36

New member
ברוך בואך רובר

לולה 40

New member
עזוב אותך

משמות ותרגילים, זה לא מה שחשוב:)
הרבה סבלנות, קריאה, אולי גם מפגשים עם שולטים אחרים,
בצעדים קטנים ובטוחים...
ברוך הבא!

ברוך הבא!

שמות והגדרות זה לא חשוב.
אני זוכרת איך אלי בדס"מ היה קו אדום - פשוט כי לא ידעתי שכל מה שאני הכי אוהבת מוגדר בדס"מ

בהצלפה!

רובר2

New member
טוב, אני פה

ואגב, אין לי מי שילמד אותי.
אבל הייתי שמח להצטרף לזוג, כמשקיף מהצד, לראות את זה קורה.
אני יודע שזה לא מתאים לכל אחד או אחת, אבל זה יהיה נהדר.
ואשמח לדבר בפרטי על זה, לעשות את הדרך הארוכה והנכונה בדרך לזה.

את יודעת מה הכי משעשע?

שאם מקשיבים היטב לשיר שיש שם בסוף המערכון -
שמים לב לשורה "אל מיטתך לעד אותך יקשור..."

רובר2

New member
פירוט

אני מניח שלשם כך התכנסנו...

אז לפני כמה שנים היתה ההתנסות הראשונה שלי,
פגשתי מישהי מאד מאד מנוסה, היא הגיעה עם כל המכשירים והצעצועים, מפלסטיק ועד ברזל, אתם יכולים לשער.

זו היתה הפעם הראשונה שנתתי למישהי לחדור אלי מאחור. היא נכנסה עמוק עמוק ועשתה את זה כל כך נכון עד שהכאב מהחדירה הפך לנעים בעוד היא מחזיקה לי את הזין ומוצצת אותו. באיזשהו שלב, מעצם החדירה מאחור פשוט התפוצצתי לה בפה שניות ארוכות, מאד ארוכות, ואז חוויתי את הגמירה הארוכה הראשונה שלי, זו שאחריה התחלתי לבכות, זה היה נהדר. כל כך נהניתי להתמסר, לא שלטתי בבכי הזה, זו גם היתה הפעם הראשונה שבכיתי בצורה הזו והפעם הראשונה שהבנתי (לפני כמה שנים) שאפשר לגמור ככה.

בהמשך המפגש שלנו התקלחנו יחד, אבל קודם היא ירדה על ברכיה בזמן שרוקנתי את כולי לתוך הגרון שלה אחרי שהסקס נגמר. היא שתתה ושתתה ושתתה וזה הרגיש כל כך עוצמתי. ככה למדתי כמה זה כיף :)

וככה הכל התחיל

למעלה