אהלן!

nutty boy

New member
אהלן!

היי, קוראים לי אדם. עד לא מזמן שירתתי כמפקד פלוגת מסלול. שבועיים לפני הסוף מסלול, כחלק מתעסוקה מבצעית, נפלתי מנגמ"ש ושברתי את היד. החיילים שלי סיימו מסלול, לפני כשבוע, ואני בינתיים נרקב בבית.
אין לי ספק, שזה לא בהכרח המקום הנכון לפנות בשאלות האלה (במיוחד שאני שונא לבוא למקום בשביל לקבל תשובה ואז להיעלם) אבל בכל מקרה, אני חושב שיש כאן רוח טובה, ולכן אשאל פה:
א- כרגע אין לי מפקדים. המ"פ שלי כבר לא ת"פ הגדוד אליו אני שייך, אז השאלה העיקרית היא, מי המפקד הישיר שלי? מג"ד? שלישה? רופא\חוג"ד?
ב- כחלק מהתעסוקה הספיציפית הזאת, ובגלל הכוננויות שהיא דורשת, הכושר שלי ירד פלאים, וטיפחתי כרס לתפארת. השאלה היא אם אני יכול לרוץ עם גבס? מישהו יודע?

תודה מראש!

antreprize

New member
אם אתה נמצא בבית כבר שבועיים

ויש לך גבס, אז הכי סביר שאתה מסופח לר"מ 2 והם אלו שאחראים עליך.
היחידה שלך אמורה לשמור על קשר (כולל ביקורים) לאורך תקופת האשפוז/גימלים, אבל אתה שייך לר"מ 2.

לעניין המפקד הישיר, אני מניח שנפלה לך שם מילה, אבל אם המפקד שלך תהחלף אז המחליף שלו הוא המפקד שלך. אם הוא לא מכיר אותך אולי עדיף לדבר עם המג"ד/שלישה על עניינים לא רפואיים (שבהם מן הסתם עדיף לדון עם הרופא).

החזרה שלך לתפקיד תלויה ברופא המטפל שלך. לנו אין שום דרך לדעת את חומרת השבר, אין לנו מושג לאילו מאמצים אתה נדרש וממה אתה יכול ולא יכול להמנע. זאת שאלה לקרפ"ג/ר"מ 2.

nutty boy

New member
אני אבהיר את עצמי

אני ל.א כרגע. החיילים שלי סיימו מסלול לפני שבוע, משמע שהפלוגה שלי התפרקה. אין יותר פלוגה.
ושאלה לגבי לחזור לקרבי, מופנית כלפי הפז"ם שלי. אם וכאשר אני אחזור ויגידו לי "חודש תהיה סמב"צ" מה הסיכויים שיחליטו שלחצי שנה האחרונה שלי יתנו לי חיילים חדשים, או שיחליטו שיותר משתלם שאני אשאר בחמ"ל? חוץ מזה כל טוב,

antreprize

New member
אה, הבנתי.

היית מפקד בפלוגת מסלול, לא מפקד פלוגת מסלול כמו שכתבת.

את השאלה ששאלת תפנה למפקד שלך (אם אתה לא יודע מישהו תשאל בשלישות), אף אחד פה לא יכול להגיד לך מה יקרה. יכול להיות שיתאים להם שתסגור איזו פינה לכמה חודשים ויכול להיות שתהיה סמב"ץ או אלף דברים אחרים.

למעלה