אהלן

hugothehand

New member
אהלן

כמות הרבייה של כלבים, דיונים על ההתמודדות עם החום הכבד - לא בדיוק הנושאים שציפיתי לקרוא עליהם. מה המצב אנשים?

לא הזדמן לי לישון הרבה בשבועות האחרונים, עבודה-עבודה-עבודה. חצלול אחד מרהיב שחוויתי לפני שבוע: התעוררתי לכאורה בחדרי. הכל חשוך לאללה, אבל מזווית העין אני כמו מדמיין את קווי המתאר של הכרית ואז את קווי המתאר של הידיים. הייתי עדיין בשיתוק אך מצאתי בעצמי מספיק רוגע כדי לא להישאב למאבק האינסטינקטיבי, אלא פשוט המתנתי בסבלנות. כעבור פחות מדקה מרגע ההחלטה הזו הרגשתי את הגוף הרבה יותר קל וקצת ריחפתי מעל המיטה. כשניסיתי לדבר בקול רם ולשאול האם אני חולם, בקע מהגרון קול עמום. ואז ידעתי.
מחיאת כף והאור נדלק. יצאתי מבעד לקיר ונסקתי מעל האניה בסיבובים של עורב. ואז נכנסתי לסוג תעופה חדש שהתפתח באחרונה, אני מכנה אותו "תעופה מהמתניים": במשך הרבה שנים כיוונתי את התעופה מבעד לפג הגוף העליון - הראש, הזרועות, החזה. לא מעט פעמים חשתי מגבלה בשיטת התעופה הזו, מגבלה במרחק שהצלחתי לחצות או מגבלה במהירות. הקטע החדש עם המתניים, זה אחד הדברים. החוויה היא כמו שנקשר לי חוט סביב המתניים והחוט הזה היא שמכווין את התנועה ואת מהירותה. מצד אחד אני כמו "מוסר" את השליטה לגורם זר, מאידך המקומות וזוויות המבט בתוך החלום הן שונות. בצורה זו מעסיק את עצמי פחות באיך ומתעסק יותר במה. כמו לשים את המטוס על טייס אוטומטי, sit back and enjoy the ride. התחושה הזכירה לי רכיבה על דרקון שפעם חלמתי: הדרקון שולט בגובה, במהירות, ואני שפוט נהנה מהרגע של להיות שם.
בכל אופן הגעתי למקום בעוד כמה מאות שנים ליום האחרון של כדור הארץ. לא יודע לומר איך השתלשלו פני הדברים, אבל צפיתי בבני האדם נוטשים בבהלה את הכוורות שבהם התגוררו ועלו בפניקה לספינות חלל. את רגע הפיצוץ עצמו לא ראיתי, אבל הייתי לי מעין הבנה שהעולם הולך להיחרב במטחים של אש וגופרית. אח"כ הגעתי לאולם גדול כמו של כנסיה נוצרית רק מאוד מוארת ובהירה, האור כמו בקע מהקירות עצמם. עצרתי להתלהב מהרגע וספרתי 7 אצבעות.
לעברי התקדמה ג'ניפר אניסטון ואז החלום קיבל תפנית.
תפסיקו לקטר על החום. זה הרבה יותר עדיף על הקור המטורף שפקד אותנו בחורף האחרון.
 

hugothehand

New member
תוספת

כשהתעוררתי למשמרת באמצע הלילה, הספינה היתה בין איפשהו לאישם, ניגשתי לדבר עם בן שבדיוק סיים את משמרתו. שאלתי על עדכונים או אירועים חריגים. בן סיפר שתמנון ענק חסם את שני הסיפונים התחתונים. בזמן שהמלחים הפיליפינים ניסו להכין ממנו מעדנים נחת פגאסוס בסיפון התשיעי, אבל מה שגרם לצפנדופלים לקפוץ מהמעקה הייתה הלחות המעיקה. אי אפשר להאשים אותם, לחות באמת בלתי נסבלת.
הסתכלתי בו, ספרתי 5 אצבעות ביד ימין. הסתכלתי בו שוב ואמרתי לו שילך לישון.
אסור לסמוך על כלום. עכשיו אני ער.
 

l coyote l

New member
שמים יד בשביל אור. מה לעשות.

לא באמת חם כל כך, ודאי שלא בשביל העונה הזו.
אינשאללה שיחרב העולם במהרה בימינו אמן!

אוחח, השני עם התמנון ענק.
לכמה זמן אתה פה?
צריך מפגש פורום. אולי לחכות קצת שליזי תחזור מחו"ל.
 

ravehor

New member
אם יש לכם דרך אחרת להעיר, אתם מוזמנים


ובינתיים יאללה, אני בעד מפגש נוסף
 
למעלה