אהלן אשמח לדעת או לקבל לינק להימצאותם האמיתית של שדים בעולם או שאין הוכחה מצולמת לכך תודה לכם
K k976 New member 30/8/10 #1 אהלן אשמח לדעת או לקבל לינק להימצאותם האמיתית של שדים בעולם או שאין הוכחה מצולמת לכך תודה לכם
מ משי22 New member 30/8/10 #2 זה לא הפורום הנכון אנחנו פורום לסדרה "על טבעי"- supernatural ולא לדברים על טבעיים. ולשאלתך בכל זאת, אני בחיים לא שמעתי על *הוכחה* להמצאות של שדים בעולם.
זה לא הפורום הנכון אנחנו פורום לסדרה "על טבעי"- supernatural ולא לדברים על טבעיים. ולשאלתך בכל זאת, אני בחיים לא שמעתי על *הוכחה* להמצאות של שדים בעולם.
• •°D a N u § h°• New member 1/9/10 #3 ../images/Emo207.gifאחת ולתמיד ../images/Emo11.gif כדי שנדע סוף סוף את מי הרוב אוהבות.. ג'נסן (סמנו ) או ג'ארד (סמנו ) או פשוט תכתבו ת'שמות שלהם
../images/Emo207.gifאחת ולתמיד ../images/Emo11.gif כדי שנדע סוף סוף את מי הרוב אוהבות.. ג'נסן (סמנו ) או ג'ארד (סמנו ) או פשוט תכתבו ת'שמות שלהם
A Ayelet 363 New member 1/9/10 #5 ../images/Emo210.gif ג'נסן ../images/Emo23.gif למרות שגם ג'ארד חמוד.
N NoAmItA ChAn New member 1/9/10 #7 ../images/Emo210.gif נראה לי אני פשוט אוהבת יותר את הדמות של דין XP אבל מבחינת שחקנים זה
N NoAmItA ChAn New member 2/9/10 #14 הוו TOT אז ;_; אני חושבת שזו הייתה ההחלטה הכי קשה שקיבלתי מעודי.
G G Baby New member 1/9/10 #9 ../images/Emo210.gifג'נסן ../images/Emo99.gif הסיבות ידועות כבר מה איתך, רואי? בטוח גם לך יש העדפה
A ANGELUSPIKE New member 1/9/10 #11 ../images/Emo189.gif ג'נסן כי הוא הרבה יותר מצחיק בתור דין וגם הדמות של דין היא הרבה יותר טובה מהדמות של סאם, אני אפילו אוהב את קאס יותר מסאם. נו איריס מרוצה מהתשובה שלי.
../images/Emo189.gif ג'נסן כי הוא הרבה יותר מצחיק בתור דין וגם הדמות של דין היא הרבה יותר טובה מהדמות של סאם, אני אפילו אוהב את קאס יותר מסאם. נו איריס מרוצה מהתשובה שלי.
A ANGELUSPIKE New member 2/9/10 #18 ../images/Emo6.gif חחחח את כותבת את זה כאילו יש בפורום מאות של אנשים. אנחנו בקושי עשרים חברה פה.