אהלן

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
אהלן

תחנה טובה שמזכירה נשכחות מוזיקה נחמדה למי שאוהב את הסגנון. מי עומד מאחורי התחנה וכו? http://www.thevoiceofpeace.co.il/live.php הכי מצחיק אתמול בפייסבוק סיפרו על התוכנית דיסקו שואו בקול השלום המקורית שהיו מקליטים על דיסק לפעמים ומעלים את זה כשידור חי אהבתי ... בתור נער סיקרן אותי אז מה אחרי השידור היו עוגנים בנמל בכדי שגד ביטון ירד מהספינה? תודה לכם

גלעד2211

New member
תחנה חביבה אך מאוד צורם

לשמוע שם לא מעט שירים חדשים אשר לא תאמו את אופי התחנה ולא היו תואמים את אופייה גם היום (לו הייתה קיימת). למשל בtwilight time לשמוע פתאום שיר חדש של מריה קארי לפי דעתי וטעמי זה לא במקום והורס את כל החוויה.

k976

New member
אהלן

מהיכן משודרת? חבל שלא מקימים אותה שוב , כל הכבוד לרדיוס בנושא זה

alpha80

New member
נכון, ולא רק זה:

"קול השלום" זו לא רק תחנת רדיו. זה מותג, זה משהו נוסטלגי שרבבות אנשים זוכרים בזכות האופי המיוחד שלה. לא רק מוסיקלית אלא בעיקר התוכן והמסר שהיה מתאים לאותה תקופה. יכול להיות שלו מריה קארי היתה נולדת באותה תקופה היא היתה מושמעת איפה שהוא בפלייליסט (ברור שלא במסגרת Twlight time...) כי בסך הכל התחנה כן השמיעה מוסיקה חדשה. אבל אי אפשר לקחת מותג כמו "קול השלום" ולהקים תחנת רדיו שתיקרא באותו השם ולהשמיע מוסיקה עכשווית ולומר "זו קול השלום של שנת 2010, לו התחנה היתה קיימת היום זה מה שהיה מושמע בה". לא כל מה שהתאים לפני 20 ו-30 שנה עובד היום. (אני יודע, את זה אומר מי שמשדר תכנית של שנות השמונים
) אבל שוב - הכוונה שלי פה היא הקונספט ולאו דוקא המוסיקה.

גלעד2211

New member
מסכים איתך

בתוכנית אחרות זה גם צורם אבל מילא, אך בtwilight time? תוכנית של שירי ה50-60? זה כבר ממש צורם.

למעלה