אהלן

לילי197

New member
אהלן

פעם מאוד התעניינתי בחלומות צלולים וניסיתי לעשות...ללא הצלחה הזנחתי את זה ולכן לא יצא לי לחלום חלום צלול עוד אני מעוניינת לחזור לזה למישהו יש טיפים בשבילי איך להצליח בזה? תודה:)

makron2

New member
היי...

שלום וברוכה הבאה לפורום. במידה ועדיין לא קראת הנה קישור להסברים מפורטים בעברית - http://planet.nana.co.il/lucidity/ גם אם קראת לפניי הרבה זמן תמיד טוב לרענן את המידע. טיפים ועצות 1.תמיד מומלץ לעבוד על יומן חלומות,5-10ד ליום יותר טוב מכלום ומספיק לכתוב חלום או שניים ליום - העבודה על היומן תשפר את הזכרון וגם תעזור לך להכיר את החלומות שלך(חשוב)ע"מ לזהות ביתר קלות מהו חלום - בתור התחלה רשמי מספר חלומות ביומן ותשימי לב לדברים שיכולים להתרחש רק בחלומות שלך - אלה סימני החלום/עוגנים שלך(אפשר לסמן במרקר) - לאחר זמן מה את פשוט תשימי לב שדברים מוזרים קורים מסביביך ותוכלי להסיק שמדובר בחלום עקב פרטים אלו.(סימני החלום/עוגנים) 2.לאחר כמה חלומות ביומן(בערך 10)את יכולה בנוסף לכתיבת היומן להמשיך עם השיטות השונות להשגת חצלולים - אני ממליץ מיילד בתור התחלה - פרוט בקישור שהוספתי. נשמח ענות על כל שאלה נוספת ולשמוע על ההתקדמות.

לילי197

New member
אני רק מפחדת מהכניסה לחלום

אמרו לי שמשהו אמור כאילו לחסום אותך וזה נשמע לי מפחיד

makron2

New member
זה סתם...

בגדול רוב בחלומות הצלולים קורים באמצע או בהתחלה של חלום רגיל - ז"א אין הרגשה של כניסה לחלום מתוך עירנות.(ללא חוויה של שיתוק) "הרדמות השרירים" - (שיתוק שינה) - זה לפעמים תופעה קצת מוזרה אבל כמו לכל דבר מתרגלים. מי שסיפר לך את השטוייות האלה בטח חווה מעט מאוד חצלולים.

לילי197

New member
חברה שלי סיפרה לי

שהיא ישנה פעם אחת בצהריים ואז פשוט היא הרגישה כאילו מישהו שוכב עליה והיא לא הצליחה לקום והיא לא הצליחה לצרוח ולא כלום זה מלחיץ \:

makron2

New member
זה דיי נדיר...

תופעות שכאלה וגם שזה קורה לאחר פעם פעמיים יודעים שזה נגמר דיי מהר ולוקחים את זה דיי בקלות כמו ששמת לב חברה שלך עדיין בסדר.(אני מניח)

למעלה