אהלן
קוראים לי נגה, אולי יש כאן מישהו שמזהה אותי מפורום חומריו האפלים, הארי פוטר לבוגרים או המגדל הלבן. סיימתי אתמול את "משתה לעורבים", ששאו"ק היא בהחלט אחת הסדרות המצויינות שקראתי... זה עוד לא הארי פוטר או חומריו האפלים, אבל קרוב
יש כמה שאלות שקפצו לי לראש בסוף הסדרה, אני מקווה שלפחות אחת מהן לא נטחנה כבר בפורום. - לדעתכם הנבואה שסרסיי מפחדת ממנה כל כך אכן נאמרה על מארגארי? כי התחושה שלי היא שמדובר בסאנסה. - לעוד מישהו כאן קפץ החשד שאצבעון הוא באמת אביה של סאנסה? זה לא סביר, אבל ייתכן, בהתחשב בקשר שלו ושל קייטלין וביחסו החם לסאנסה. - מישהו יודע למה בראן לא מופיע ברשימת הדמויות שלא הופיעו ב'משתה לעורבים'? הוא לא יופיע בספר הבא? - לדעתכם ג'יים הוא דמות חיובית או שלילית? אני לא מצליחה להחליט. הוא ללא ספק התחיל כשלילי, אבל עכשיו, אני לא יודעת... - איך דוראן גילה שוייסריז מת מסיר זהב רותח? חשבתי שז'ורה הפסיק לדווח על דאני בשלב הזה, וגם אם הוא כן דיווח, איך זה הגיע לדוראן? הוא לא מיודד במיוחד עם מעלה מלך. - ג'ורג' מרטין נקרופיל?! אגב, מתי יוצא הספר הבא?
קוראים לי נגה, אולי יש כאן מישהו שמזהה אותי מפורום חומריו האפלים, הארי פוטר לבוגרים או המגדל הלבן. סיימתי אתמול את "משתה לעורבים", ששאו"ק היא בהחלט אחת הסדרות המצויינות שקראתי... זה עוד לא הארי פוטר או חומריו האפלים, אבל קרוב