אהלן :)

אהלן :)

קוראים לי עומרי, אני בן 21, עישנתי במשך 6, בימים קשים קופסה וחצי, ביום יום קופסה אחת.. הממ זה קצת פירסום, אבל אני הפסקתי לפני כחודש, בעזרת הספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן", בעיקר כי אחותי המליצה לי עליו, ועוד ועוד אנשים שאני מכיר סביבי הפסיקו בעזרת הספר.. בגדול? לא ספר שיזעזע לכם את העולם - לא כתוב שם משהו שלא ידעתם על עישון, אבל הוא נותן לכם פרספקטיבה טובה וגישה נכונה לנושא הפסקת העישון.. לי בנתיים זה הולך אחלה, כמו שאמרתי חודש שאני לא מעשן, ומרוצה מזה מאוד מאוד, אפילו מלחמה ועזה עברתי באמצע, אפילו חלקו לנו סיגירות חינם.. ואם זה לא שבר אותי, אני מניח שזה בהחלט הסוף :) בהצלחה

תיקון + תוספת

עישנתי במשך 6 שנים* לפני הפעם הזאת נסיתי מסטיק ניקוטין - זוועה, וגם לא עזר, הפסקתי עם המסטיק (כי הוא היה מגעיל) וחזרתי לעשן. לפני המסטיק ניקוטין הפסקתי עם כח רצון, ומסטיק רגיל כדי להפיג את השיעמום האוראלי, זה החזיק בדיוק ארבעה חודשים, שבכל רגע נתון מהם רציתי להדליק סיגריה והייתי אכול קנאה לכל אדם מעשן (ובצבא יש הרבה).

נשמע שהדרך הקלה עבדה בשבילך- סחטן !

שמחה מאוד שהצטרפת לשורותינו, האמת היא שהדברים הגאוניים ביותר הם הפשוטים...הם אלה שנמצאים ביננו, ומה שהופך אותם לגאוניים זה היכולת שלנו להשתמש בהם !!! תבורך, אשמח לענות על כל שאלה,

אההה :)

אני מניח שזה שילוב גרוע של הרבה משתנים.. הורים מעשנים, ואחים מעשנים.. (שאגב, כיום מתוך שישה נותר אחד מעשן) הזמינות והקלילות בלמצוא את הסיגריה התדמית (המפגרת) קופסה ראשונה? נדמה לי שקניתי בגלל בחורה.. (שרק לשנים אחר כך בכלל הבנתי שאני אוהב בנים :p )*

goldy

New member
האם התנאים הבאים היו תקפים לגבייך

1) זה נראה בוגר כשיוצא עשן מהפה. 2) זה בוגר לשאול מבוגרים ממך "יש 'ך אש?". 3) כ"כ התלהבת מזה שאתה עושה משהו 'בוגר', שההיתה בטוח שקודם יצא לך עשן מהפה *אח"כ* המציאו את הסיגריות. 4) האם אתה עדיין במצב "לא מפריע לי"? בתוך שלושה חודשים מיום ההפסקה אתה תרגיש שחזרתה ליום הרישון. היה חזק!

האם אני משתתף בסקר מבלי לדעת עליו ? :)

או שזאת התעניינות אישית? על 1 ו-2 התשובה היא לא... את 3 לא ממש הבנתי :p 4, עדיין במצב לא מפריע לי :). נדמה לי שעברו שלושה חודשים, תכלס אין לי ממש מושג.. כמה זמן עבר מאז שהתחילה המלחמה בעזה? :p זה פשוט... "לא כ"כ מפריע לי" אז אני לא סופר... ואה וד"א, תודה :) אני חזק

למעלה