אהלן!

danish18

New member
אהלן!

וואו, פשוט שנים שלא הייתי פה.. מקווה שהכל הולך אצלכם כמו שצריך.. ורובכם כבר בטח בצבא, אז אני מקווה שהולך טוב וכייף וכו'.. אני עכשיו בשירות לאומי, החלטתי אחרי הרבה התלבטויות לבטל את ההצהרה ולהתגייס שנה הבאה. והאמת שזה מאוד מאוד מלחיץ עכשיו. נתחיל מזה שרוב המשפחה שלי נגד זה, ושברוב חוכמתי לא הלכתי אפיל לצו ראשון בזמנו ולכן עכשיו אין לי מושג מה המנילה הפרופיל שלי וכל הדברים האלה.. בכל מקרה, רציתי לשמוע את דעתכם? ורציתי לשמוע אולי על הצעות לתפקידים שונים, או אם יש אתר עם רשימת התפקידים לבנות או משו כזה... מכיוון שמעולם לא דיברו אתנו בבי"ס או בשום מקום אחר על הצבא, הידיעה שלי בתחום די שואפת לאפס.. תודה רבה רבה מראש!
חג עצמאות שמח

דללה

New member
קודם כל, כל הכבוד על האומץ!

תפקידים לבנות? אני חושבת שאת צריכה ליצור קשר עם הלשכ"ג כדי לעשות את הצו הראשון ולקבל מנילה בכל זאת... ככה תדעי קצת יותר על מה מציעים לך וכו'..

רצוי שתשלחי בקשה לעשות מבחנים

לפני שאת מתגייסת... ואם את שואלת אותי (ומן הסתם לא אבל בכל זאת..) - צבא זה לא מקום בשביל בנות, בטח שלא דתיות.

דללה

New member
ממש ממש לא נכון ואפילו מעצבן!!!

בנות דתיות יכולות לשרת בצבא בתפקידים משרדיים בדיוק כמו בנות חילוניות. מעצבן אותי לשמוע אנשים שאומרים דברים כאלה

nomad21

New member
בהצלחה

דבר ראשון, להתקשר ללשכת גיוס ולשאול מה עושים.. המלצה שלי, תעבירי את הלשכה לעיר שאת מתגוררת בה הכי הרבה. במקום להיות מטורטר כל היום.. אחרי שתעשי הכל כבר יציעו לך תפקידים. רק תזכרי שצבא זה לא הפיך ולא גמיש בהצלחה.

למעלה