אהלן :)

אהלן :)

אני ירדן, חדשה בפורום, ממש אוהבת את סיינפלד, פשוט אחת הסדרות הגאוניות שקיימות :) רציתי לדעת אם אולי מישהו יכול לתת לי את הטאבים לבס לפתיח של סיינפלד? תודה מראש, ירדן :)

bart simpson75

New member
טוב, אני עצלן אז מצאתי לך ברשת

E[0-0-4-----4-5-5-3-2-1-0-0-2-2-3-4-5 B[-------2------------------------------------ G[---------0----------------------------------7 D[------------------------------------------- A[------------------------------------------- E[-----------------------------------------------5p3h5- E[0-0-4-------4-5-5-3-2-1-0-0-2-2-3-4-5 B[--------2------------------------------------ G[----------0----------------------------------7 D[------------------------------------------- A[----------------------------------------- זה יצא קצת מעאפן, אז תיישרי את זה בוורד לשמאל.

Down And Away

New member
../images/Emo207.gif פגשתי אותו D:

הייתי בפרימיירה היום בעזריאלי. היה ממש מייאש, עמדנו [אני, חברה שלי וידיד שלי] 5 שעות על הרגליים, היינו שם עוד מהקטע שהיה ניילונים על השטיח האדום ושלא היה מחסומים .. ושתבינו, אני בכלל לא רואה סיינפלד ><" ואז הוא הגיע, יש לי תמונה חמודה שלו, קצת חשוכה, אבל אמרו לי שזו תמונה טובה. אני אעלה אותה לכאן בהזדמנות.

למעלה