אהלן,

Witchcrafts

New member
אהלן,

הצטרפתי היום לניהול הפורום. |זיקוקי דינור| קצת עליי? יסמין, מזה כחמש שנים שאני בת 15, רכוש צה"ל מורעל לתפארת מדינת ישראל, פלישתית מאשדוד (כשאני לא לנה בבסיס), אוהבת תכנות וגרפיקה, קוראת בעיקר מדע בדיוני ופנטזיה, כותבת בזמני הפנוי, מציירת, מנגנת, חופרת ומכורה לאנימנגה. בערוץ AXN – עם דגש רב לעבר תוכניות המדבו"פ למיניהן – אני צופה בעיקר בסופ"שים. וכרגע אין סדרה שאני עוקבת אחריה. להצעות, הארות, הערות, בקשות לילדים וכיו"ב הרגישו חופשי לפנות אליי בכל שלב למסרים בתפוז, למסנג'ר ולדוא"ל: moonehe |שטרודל| gmail.com (וזה לא "מוּ נכה", למען הפרוטוקול) או אפילו הישר לכתובת התפוזית – witchcrafts |כרוכית| tapuz.co.il; אס"ק יש לי, אך אינו בשימוש (אם תתעקשו, אין לי בעיה). המפ, נדמה לי שזהו. נעים להכיר.

Witchcrafts

New member
עדכונים וחידושים בפורום:

עלה סקר חדש – "מתי בעיקר אתם צופים בערוץ?" את תוצאות הסקר הקודם (שחגג שנה לפני כשבועיים) ניתן לראות כאן. ולחילופין, אם בא לכם לחפור על ההצבעה שלכם לסקר החדש או סתם להרחיב עליה קמעה, עשו זאת כתגובה להודעתי (מהפעם הבאה, כל סקר יזכה לשרשור משל עצמו).
קישורי הפורום משוועים לעזרה והטאגליינס נואש לתשומת לב; היה שרשור בפורום שלדעתכם צריך להיחקק בתודעתינו? יש לכם אתרים רשמיים של סדרות ששודרו בערוץ? זכורות לכן הודעות או שאלות שתמיד חוזרות על עצמן? הגיבו (או שלחו לי מסר) עם קישור ואוסיף את כבודו למקום הראוי (כל עוד שאינו מכיל הורדות לא חוקיות ויתר דברים שעוברים על תקנון תפוז).
את האמת, מי מכם ביקר באלבומים בפעם האחרונה? מישהו בכלל זוכר שהם קיימים? כי אני בטוחה שאם הא‏ל‏בו‏מ‏ים היו יכולים, הם היו נעלבים ובורחים מאיתנו. חשקה נפשכם באלבום שאינו מצוי שם? זה הזמן לבקש. הקדישו דקה או שתיים כדי להעלות לשם תמונות. וכיוון שניתן להעלות מספר תמונות בבת אחת, לפדלאות שבינינו אין תירוצים.

ענתר

New member
בהצלחה בניהול

אמנם אני לא נמצאת פה הרבה, אבל מהמעט נראה שיש צורך בכך

למעלה