אהלן!

בופיק

New member
לא מסכימה איתך..

יש מלא סיבות... לכל אחד יש את הסיבות שלו... . למשל.... 1. צורך לחיות על פי הציפיות הנורמטיביות. בלבול בשל חיים בין העולם ההטרוסקסואלי לזה ההומוסקסואלי. 2. פחד לאבד את תמיכת ההורים ואהבתם, פחד לאכזבם. 3. רצון להימנע מבעיות באינטראקציות חברתיות. 4. הגילוי אינו הולם בקונטקסט מסוים- כלכלי, מעמדי, משפחה שמרנית וכו'. 5. הבעייתיות, המחיר שבגילוי עולה על הרווח הצפוי ממנו. 6. מאפיינים אישיים כ- חוסר אומץ, חוסר בטחון, חוסר מיומנויות חברתיות. 7. תפישת הסביבה והחברה ככלל, שמרנית, סגורה והטרוסקסיסטית. אני מקווה שעינית על השאלה שלך... או יותר נכון על האימרה שיש סיבה אחת! כי אין... שלך בופיק שיהיה אחלה יום... שלווה, שקט ומלא אהבה לכולם

yosef 30

New member
בתוך שאלה מפגרת רוניתוש

קיים פוטנציאל גדול לשחרר פחדים, מחשבות, רגשות והעזה לדבר על דברים שמרוב שאנחנו רק מפחדים לדבר עליהם אנחנו לא מתקדמים בחיים. הפורום ואנשין מאפשרים לדבר על הדברים עם פחות פחד, מאחר וזה וירטואלי. אז אולי מסתתרת בארון זקוקה לעוד מקום לפרוק את פחדיה וסיבותיה לאי יציאתה מהארון והשאלה המפגרת הזו, תאפשר לה לשתף בפחדיה ואף לקבל הרבה חיזוקים שאולי בזמן הקרוב/רחוק יעזרו לה ברגע שתחליט לצאת מהארון. שיהיה לך יום נחמד ופחות אימפולסיבי. יוסף.

אהלן!

אני חדשה פה..אני מבינה שאפשר לדבר פה על מה שרוצים..הבנתי נכון? אם כן , רציתי לדעת אם יש למישהו טיפ איך להוציא מהלב אהבה בלתי אפשרית! התאהבתי עד עמקי נשמתי (זה בטח נשמע פלצני אבל זו האמת..) במישהי שגדולה ממני בעשרים שנה..היא בת 40 , ואני כבר מתחילה להשתגע!! H-L-P-E

בופיק

New member
תודה רבה

יוסף אני חייבת להגיד לך שאתה מצליח להעלות לי חיוך על השפתיים גם כשהיום לא מתחיל כל כך טוב... תודה רבה... זה בהחלט גורם לתפנית במצב רוח לשאר היום:) בופיק

yosef 30

New member
תודה על הפרגון זה אומר שהפורום עובד../images/Emo70.gif

עוד מישהו

ItsikH

Member
פנטזיה ומציאות נוטים להטשטש ולהתערבב זה בזה. זה נכון בכל גיל, גם אני מתאהב לפעמים באנשים שאין לי לכאורה שום סיכוי איתם. יש מרכיב של שיקול דעת מפוקח בנסיון לבנות קשר, לא רק "הולכים אחרי הלב". אם את מרגישה שיש מצב שתמצאו דרך להתחבר למרות פערי הגיל (זה לא בלתי אפשרי, ממש לא) - אז למה לא לנסות? רק את יכולה להרגיש את זה, אם מדובר ברגש שמציף אותך ללא קשר למציאות (שזה הצד השני, למשל ../images/Emo8.gif) יאו שיש לו בסיס אמיתי שאפשר להבנות עליו.

האמת, אני לא חושבת שיש לזה סיכוי

לא חושבת שהיא בעניין למרות שהיא אומרת לי שהיא אוהבת אותי כמעט כל הזמן.. אבל עדיין אני כמעט בטוחה שהיא לא בעניין וכמה שאני ארצה להוציא אותה מהלב שלי ומהראש שלי..אני פשוט לא מסוגלת..אני אוהבת אותה יותר מידי. אני א-ו-ה-ב-ת אותה!!!

yosef 30

New member
היי מוסתרת בארון

ראשית ברוכה הבאה לפורום - משפחה חמה
. נשמע שאת בלב הסערה ומחפשת פתח מילוט, אך הלב חזק. הייתי שמח את תוכלי לשתף אותנו קצת יותר על מערכת היחסים שלך עם אותה אישה, על מנת שנוכל להבין או אולי לראות נקודות "בריחה" שאולי את כרגע לא רואה. את אומרת שאת לא יודעת אם היא רוצה זוגיות, למרות שהיא אומרת שהיא אוהבת אותך. כמה זמן אתן מכירות, מה טיב היחסים שלך, מה היא מספקת לך שכלכך קשה לך להיפרד מזה, איזה תחושות עולות בך כשאת לידה או חושבת עליה, האם את חושבת שאת תהיי מסוגלת להיות שם עבורה ובשבילה ולקבל אותה גם ברגעים הפחות נחמדים שלה ושבה? מי תהיי בלעדייה? יוסף

וואו!

דבר ראשון..תודה על היחס החם.. אני יודעת בוודאות שהיא לא מעוניינת בשום קשר כרגע. אנחנו מכירות שנה וקצת...עבדנו באותו משרד ומהפעם הראשונה שנפגשנו נוצר בנינו מן קליק כזה ומאז אנחנו בקשר מאוד הדוק... היינו מבלות ביחד הרבה, היינו מדברות על ה-כ-ל!!! היא האחת והיחידה שיודעת שאני לסבית ובמשך השנה הזאת סיפרתי לה כל דבר שרק רציתי והיא גם כן הייתה מספרת לי המון על מה שעובר עליה. ואיכשהו זה הגיע לכך שהתחלתי לחשוב לעצמי כמה כיף לי איתה וכל הזמן חיכיתי למחר כדי לראות אותה וזה הגיע לכדי כך שפשוט התאהבתי בה!!! אני לא מפסיקה לחשוב עליה וכל הזמן יש לי את הרצון הזה לראות אותה ואפילו הגעתי למצב שאני חולמת עליה. עכשיו , היא גרושה ואני לא כל כך בטוחה שהיא בעניין..זאת אומרת, היא סיפרה לי שבצעירותה הייתה לה חברה טובה שמרוב שהיא אהבה אותה היא הייתה חולמת עליה "חלומות רטובים" נקרא לזה כך, אבל היא ידעה שהיא לא נמשכת לבנות..היא פשוט אהבה אותה נורא. ומאז שהיא יודעת שאני לסבית היא כל הזמן אומרת לי שהיא אוהבת אותי וכמה שאני חסרה לה מאז שעזבתי את המשרד..ואנחנו יכולות לשבת ולדבר שעות אבל אני לא יודעת מה לעשות..היא פשוט מטריפה אותי..אני מדמיינת אותה בכל מקום, כשאני נמצאת לידה אני לא יכולה להפסיק להסתכל עליה ואולי זה ישמע ממש מוזר אבל כשאני מסתכלת עליה אני מדמיינת את עצמי פשוט אוכלת אותה בנשיקה..והמבטים שהיא נועצת בי כשאנחנו מתראות והדברים שהיא אומרת לי...זה מטריףףף ולמרות שאני יודעת שזה בלתי אפשרי, אני לא מצליחה להפסיק לחשוב עליה..(נראה לי שמדי פעם אני גם לא רוצה להפסיק..) אוקיי...זה רשמי! הדבר הזה בהחלט לא עושה לי טוב!

yosef 30

New member
בוקר טוב מוסתרת בארון ../images/Emo13.gif

ראשית נתחיל בזה שהגיע הזמן לשחרר את כל הארונות
. נשמע שהקשר שלך עם אותו אישה הוא באמת קשר חם מכיל ואוהב. ומזה בהחלט קשה להיפרד, מי היה רוצה לעזוב חממה כזו חמה.
יחד עם זאת נשמע שיש כאן מצב של "תקיעות" היא היחידה שיודעת עליך, ולך זו חוויה מאוד טובה ואת נצמדת אליה מאוד חזק. אני הייתי ממליץ לך לקחת את הקשר הזה ולראות כמה הוא באמת תורם לך מבחינת הבטחון שכשיש מישהו לדבר איתו החוויה של קבלה ובטחון עצמי גדלה. וזה הזמן אולי להגדיל את מעגל האנשים סביבך שבהם את בוטחת ולשתף אותם בנטיה המינית שלך. הדבר ייפתח בפנייך עולמות חדשים וישחרר אותך מפחד מאוד גדול. כמו שזה משחרר אותך לדבר איתה היי סמוכה ובטוחה כי אותו דבר ייקרה אם תדברי גם עם אנשים אחרים. אין ספק שאת חושבת עליה כל הזמן, כי אצלך עוברים כל הזמן דברים בחיים, ומאחר ואין לך מקום נוסף לפרוק את זה עולה תחושה של "רק היא תבין אותי", "רק היא יודעת מה אני מרגישה באמת". זה נכון אבל לא מה שמעבר לזה. יש עוד הרבה אנשים שיואהבו אותך ויבינו אותך וייקבלו אותך כפי שאת. ואת תלמדי להיות יותר משוחררת ותלותית. מה יהיה כשהיא לא תוכל לדבר איתך? האם את מוכנה לשים את כל הביצים בסל אחד? מותר לשאול בת כמה את? ומדוע את לא יוצאת מהארון? היו לך התנסויות עם נשים? מאחל לך המשך יום קסום יוסף.

תראה..

כל מה שרשמת הם דברים נכונים...אבל משום מה גם אם אני ארצה לצעוק את זה לשמיים אני לא אוכל כי פשוט אין לי את האומץ.. אני בת 20 ואני לא יוצאת מהארון בגלל החשש הגדול שיש לי מהתגובה של המשפחה!!! אני באה מבית לא דתי אבל עם ערכים של דת וההורים שלי עד כמה שאני מכירה אותם לא ממש יקבלו את זה שאני לסבית..אפילו הבחורה שסיפרתי עליה אמרה לי כמה וכמה פעמים להעיז ולספר כי זה לא עושה טוב לשמור דברים כאלה בבטן והיא אף אמרה לי שאם ההורים שלי לא יהיו מוכנים לקבל אותי הבית שלה תמיד יהיה פתוח בשבילי.. אבל עדיין..אני רוצה אבל לא מעזה.. מה אפשר לעשות?? איך עוברים את השלב הזה??

בופיק

New member
היי

היי, זה לא שיש איזה מתכון של איך מתחילים לספר, מה אומרים ואיך מתגברים על הפחד והחשש, אני מאמינה שזה יבוא עם הזמן כשתרגישי שזה מה שאת רוצה .... יכול להיות שאת מאוד רוצה, אבל זה עוד קשה לך וזה בסדר.... את גם לא חייבת לספר לכולם באופן פומבי, את יכולה להתחיל חבר או חברה שמאוד קורבים אליך שאת סומכת עליהם... ורק אחר כך לעבור למעגל חברים גדול יותר ובסוף למעגל המשפחה... זה תהליך שלוקח זמן ועין טעם להאיץ בו... מה שיכול להניע אותך לחשיפה הן סיבות שונות שרק את יכולה לדעת מהן למשל איזה שהוא רצון לחזק את הדימוי העצמי ע"י גילוי, מחיר שאת עלולה לשלם בהסתר של בת זוג או הסתר של מי שאת וצורך בכנות מול חברים או הורים. פרט לכך, להחזיק ולשמור בבטן מחשבות וערעורים זה לא קל ולכולנו יש מעין צורך לשפוך ולספר.... כרגע את עושה את זה פה, מול חברי הפורום וזה כבר צעד חשוב וגדול, אני בטוחה שהיו בך התלבטויות אם לפנות לחברי הפורום או לא.... אני אשמח שתמשיכי לשתף אותו,בכל שעל ליבך... אנחנו פה איתך... שלך בופיק

yosef 30

New member
היי מסותרת בארון

ראשית אני רוצה לחזק אותך על הכוח שמצאת לשתף אותנו כאן בפורום כמו שכתבה לך בופיק זה בהחלט צעד ראשון במסע שלך ליציאה מהארון. לא חייבים לצאת יישר מהארון מול ההורים, אם זה כרגע הדבר שהכי מפחיד אותך. אל תכנסי אליו. האם יש לך ניסון עם בנות? את יוצאת לבלות למקומות של הקהילה? נשמע שלחברה שלך יש הרבה מקום אצלך בלב, אך את חייבת להבין שזה לא נכון להאמין רק בבנאדם אחד. אז את תלכי אליה ותהיי אצלה, יום יבוא ואת תרגישי שלא בנוח. את אומרת שאת מאוהבת בה, האם את מאוהבת בה כי את נמשכת אליה פיזית, את ממש חושקת בה מינית? או שאת קודם אוהבת אותה כי היא שם בשבילך, ואת היית רוצה "אמא" חברה שיואהבו אותך כך וייקבלו אותך ללא גבולות. נשמע לי שזה יורת אהבה שבאה מפנטזיה שכרגע לא מתממשת לך או לא מוכרת לך. וחשוב את זה להבין. אני תמיד ממליץ ללכת על הדברים לאט. עד שלך אין שום בטחון בעצמך, עד שאת לא תצאי מול כמה חברים שלך מהארון לא הייתי הולך לספר להורים עם חשש כמו שלך. תגדילי את מעגל החברים שלך, תיצרי לך "רשת בטחון" עם אנשים נוספים ואז..... אני מאמין שתביני עוד הרבה דברים. יוסף.

אז זהו..

שהיא לא יודעת שאני מאוהבת בה... חשבתי שאני אוכל לשמור את זה לעצמי אבל מיום ליום אני מרגישה שאני חייבת להתמודד עם זה ואני חיבת לספר לה עד כמה אני אוהבת אותה , אז אני ממש אוטוטו מתכוונת לשבת איתה בארבע עיניים ולספר לה. למרות שאני כל כך מפחדת שהגילוי הזה יהרוס את הקשר הטוב שיש בניינו עד כה..כי אם זה באמת יהרוס , אין לי מושג איך אני באמת אתמודד עם כל הבלאגן הזה... מה אתם חושבים?? לספר לה את האמת?

קודם כל דברים לא נהרסים כל כך מהר

ותני לקשר החזק בינכם ולאהבה והכבוד שהיא רוחשת לך קצת קרדיט. כן זה יכול להיות לה מוזר בהתחלה וזה הגיוני ואף לגיטימי אבל אנשים לא קמים והולכים כל כך מהר.

yosef 30

New member
נשאל שאלה אחרת

כיצד את תרגישי שהיא תסרב לך
כשהיא תאמר לך שהיא לא נמשכת לנשים יותר? תשאלי את עצמך עד כמה את מוכנה להתמודד עם תשובות כאלו ואחרות ואחר כך תחליטי אם את רוצה לומר לה או לא. בהצלחה ואל תשכחי לשתף אותנו במחשבותייך. חיבוק גדול
יוסף.

למעלה