אהלן

the magic

New member
אהלן

אני הולך לסגור טיול לאחת מהארצות באירופה ל7 ימים..עוד לא החלטתי לאן. אחת ההתבוננויות שלי זה לגבי לונה פארקים. מראש אני אומר שאני מחובבי האקסטרים ולא מדובר על פארקים לילדים, אלא כמו כל מה שיש בארה"ב והסיקס פלאגס... אני רוצה לטוס לרומא בעקרון, רציתי לדעת אם יש פארק טוב באיזור? ואם לא, היכן יש? בנוגע להולנד, זה בעייתי מאחר ובהולנד עצמה מלבד הסיקס פלאגס יהיה לי קשה למצוא אטרקציות... אז אני מדבר על ארצות כמו איטליה למשל, שמלאות בהרבה דברים אחרים מלבד פארקי שעשועים...מקווה שהבנתם. נ.ב. היורודיסני בצרפת כבר קיבל ביקור ממני, אז למרות שזו המנה המושלמת לבקשה שלי, זה כבר נעשה.. תודה מראש!

פארקי אקסטרים באירופה../images/Emo27.gif

אני ממליץ על ה- thorpe park ו/או alton towers שבאנגליה. או ה- europa park שבגרמניה.

dordafna1

New member
פארקים...

יש לך את פנטזיהלנד ואת וורנר בגרמניה יש לך את וואליבי בגליה (תעלה על הורטיגו...ביום שאני הייתי היא לא פעלה
) יש לך את אפטלינג בהולנד (וגם את סיקס פלגס או שתקר לזה וואליבי...וואטאבר :S) אני חייב לזוז עכשו....עוד מעט אני ארשום עוד

dordafna1

New member
בערך....

הדבר הכי אקסטרימי וכיף שם זה ה-vliegende hollander שאני ממליץ לכולם לעלות על זה !!!! D: וגם הרכבת הזאת עם הנשר הענק בכניסה מאוד כייפית (לא כל כך אקסטרימית אבל ממש ממש כייפית
) ואותו דבר פנטזיהלנד....יש את הבלק ממבה
ויש עוד כמה... בספרד יש לך את טרה מיטיקה (Terra Mítica) שיש שם 4 רכבות הרים ואחת מהם היא 4 מימדית !!!! :O יש לך בספרד גם את פארק וורנר ברוס שיש לו מתקנים ממש שווים עוד פארק שווה בספרד הוא PortAventura שיש שם מתקנים שווים ואקסטרימים
תהנה !!! D:

למעלה