אהלן

שרה פ

New member
אהלן

שלום עליכם. עוד רגע שבת שלום. לא הייתי כאן ימבה זמן. גם במימד הוירטואלי. וגם פיזית. מוזר שאני צריכה להציג את עצמי - שרה פסברג. הייתי מדריכה הרבה זמן. במכינה. עכשיו בצבא. רק מוסרת דרישת שלום חמה והצלחה רבה במעשה ידיכם. הרבה אהבה. תשפיעו בחיוב על הסביבה. ציטוט ישיר של מדריכה שלי משכבר הימים - "אין לכם מושג כמה התנועה הקטנה הזאת השפיעה על החיים שלי". שרה פ

שרה פסברג!

לא היית צריכה להציג את עצמך, כי אנחנו יודעים מיזאת שרה פ. ! אין עליך את תמיד תמיד קשורה עלינו את היית מדריכה מדהימה מאוד נחמד שחשבת על התנועה שלך... :) שבת שלום, אוהבת מאוד תמר טל-אל....

שלום לך שרה פ!

חחח מה שלומך? טוב באמת לדעת שאנשים שסיימו את התנועה חושבים עליה ומרגישים מספיק חלק ממנה לאחל לכולם שבת שלום! אז תודה וכל הכבוד ושבת שלום גם לך

yuvalberger

New member
יו שרה!

לא שוכחים אותך אף פעם ! כיף לשמוע מבוגרים שסיימו ועדיין רוצים לשמוע! הכל ממש טוב , מצחיק לחשוב על זה שהדרכת את השכבה שלנו כשהיינו בכתה ח'! לפני 5 שנים!!! חי חי חי.... מתגעגע ! יובל

tapuzy101

New member
היי שרה!

כאן רותם...מה שלומך? איך בצבא? איך בחיים בכלל? וואו לא דיברנו הרבה זמן...מאז הפסטיבל האירי! בעצם בעצם באת לבקר בחוויה! טוב...דש מניב ושבוע טוב!

למעלה