אהלן

BenisaaC

New member
אהלן

אתם לא מכירים אותי אף פעם לא כתבתי בפורום ולא הייתי בהופעות בערך שנה (קצת מפריע לי הגיל של הקהל מאז שהם התחילו להכנס להכרה) אבל אני שומע את התקווה 6 בערך 4 שנים כבר אם בהופעות שהיו פעם ואם בדיסק לייב כמובן שבכל שלב בצבא השמעתי לכולם את התקווה 6 וכולם התמכרו עכשיו מבחינת הדיסק החדש, הדיסק מצויין! באמת פשוט מדהים אבל ישנם כל מיני שינויים קטנים בשירים שקצת מפריעים לי, אם זה שינויים בטון השירה של חלק מהשורות או הורדת קטעים בלחן (בותזעק ישראל לדוגמא) שזה קצת חבל... חוץ מזה לתקווה היו פעם פעם כל מיני שירים ממש מגניבים שנגנזו ולא שמענו אותם כבר המון המון זמן (לא בטוח שמישהו מכם יכיר אותם אלא אם כן הגעתם להופעות הראשונות ראשונות שלהם..) וממש חבל כי אלה שירים די טובים... חוץ מזה כל הכבוד ללהקה על הפריצה תמיד ידעתי שזה יקרה והייתה תקופה שקראנו להם "שוטי הנבואה הבאים"... Big up!

BenisaaC

New member
הפסקתי ללכת להופעות

בערך שהייתי בן 21 כשראיתי שרוב הקהל הוא בגילאים 14-17 מצטער חברים שום דבר אישי נגד הגילאים האלה ההפך שיהנו יעשו המון כיף אבל זה מוריד לי קצת את הכיף

xXx Shiraz xXx

New member
לא אוהבת אנשים מסוגך

אם בגלל קהל-היעד הפסקת ללכת להופעות, סימן שלא באמת נהנית מהמוזיקה. תסלח לי על הנחרצות, כן... אבל כשאתה נוסע להופעה (הופעה! לא מסיבה) אתה עם החבר'ה שלך ובפאנן שלך, מה אכפת לך שבין היתר באותו מקום נוכחים גם בני 16? כשאני אהיה אחרי צבא ב"ה ואסע להופעה כלשהי, של להקה חדשה שעוד לא כל כך מוכרת, ואראה שם חבר'ה בני 16 אני אחשוב לעצמי "וואלה יש עדיין אנשים עם טעם טוב במוזיקה במדינה הזו, בגיל כל כך צעיר". בתור מישהו שאוטוטו 16 אני הייתי שמחה אם אחיי הקטנים (בני 13 ו12) היו שומעים את המוזיקה המשובחת של התקוה. מוזיקה זה משהו שמחבר בין אנשים ממקומות שונים, תרבויות שונות, גילאים שונים, וזה חלק מהיופי של המוזיקה...חבל שאתה מפספס.

BenisaaC

New member
אני לא חושב שאת צודקת

כי וואלה מההופעות הייתי נהנה המון והלכתי אליהן 3 שנים הייתי באיזה 20 הופעות של התקווה (גם כי הייתי בצבא אם לא הייתי, אז הייתי בא ליותר הופעות כמובן) וגם כמו שאמרתי קודם הייתי ועדיין שומע אותם המון ותמיד השמעתי לחברה מהצבא שגם נהנו מהם אז להגיד שלא נהנתי מהמוזיקה זה שטות אבל הופעות זה לא רק המוזיקה יש גם המון באווירה שלחלקה הגדול תורם הקהל וואלה ברגע שהגילאים בקהל התחילו לרדת הפסקתי להנות כמו פעם. ולהגיד שאני צריך להיות שמח שלילדים בגיל הזה יש טעם טוב במוזיקה אני אגיד לך את האמת זה לא ממש מעניין אותי אני יודע מה אני אוהב וממה אני נהנה ומצידי שכל שאר האנשים בעולם ישמעו מרגול לא צריך להיות איכפת לי מזה כל עוד אני אוהב את מה שאני אוהב... אבל מה לעשות להגיע להופעה ולראות שאני הבן אדם הכי מבוגר שם זה דיי מבאס... ככה היה לי בהופעה בניצנים שידידה שלי ארגנה לי כרטיס, זה דיי הוריד לי מהכיף שלחצי מהאנשים שם יש גשר בשיניים מצטער שזה נשמע קצת מתנשא אבל זו דעתי

xXx Shiraz xXx

New member
קצת מתנשא?

אני לא מבינה מה הבעיה שלך, כ דווקא קהל צעיר תורם המון לאווירה, מה לעשות צעירים יש לך שמחת חיים ומרץ =] רק שתדע, שאתה עדיין נכלל בהגדרה "צעירים" אז אני לא מבנה מה אתה מדבר כמו מישהו בן 40. בהופעה האחרונה של התקוה בשוני יכולת לראות אנשים בני 14 לצד אנשים בני 60 ולאף אחד זה לא נראה חריג כי המוזיקה היא המשותף אז הגיל אל משנה !

MC SammY

New member
למה כלכך קשה לך לקבל את העובדה

שיש אנשים שזה מוריד להם מהכיף? כמו שלך זה לא משנה, לו זה כן משנה. אין פה מה להתווכח...

MC SammY

New member
כשמתווכחים צריכה להיות פואנטה.

זה שאת תגידי שזה לא בסדר שזה מפריע לו, זה לא אומר שזה יפסיק להפריע לו. אז על מה בידיוק יש פה להתווכח?

Funky Giraffe

New member
אמת בדברייך

בואי לא נגזים, אני הייתי מתבאס אם האחים הקטנים שלי ששומעים רוני סופרסטאר וכל זה יתחילו עכשיו עם פ'אנקי ורגאיי והיפ הופ, אבל לראות קהל צעיר בהופעות האלה כל הזמן זה משמח

למעלה