אהלן ...LONG TIME

אהלן ...LONG TIME

אחרי תקופה ארוכה ללא חצלולים או חלומות, בשבועיים האחרונים הם חוזרים ובגדול דווקא דרך המקום שהכי פחדתי ממנו ובזכות הכלים של המלך הצהוב וחברו. שנים שלא ידעתי איך להתמודד עם "המערות השחורות" שגרמו לי לרצות להתעורר ולא ידעתי איך והייתי חווה שיתוק מחריד של "איך אני יוצאת מכאן". מה שקורה עכשיו זה כשאני במערה שחורה עם רוחות ולא יודעת איפה אני , עולה השאלה "איפה אני" ומיד הבנה---> רגע, אם אני במערה שחורה ולא יודעת איפה אני ,אז אוקיי,אני בחלום צלול,טוב ,מצויין מעולה. אני קופצת לתוך פיר שחור של מעלית לתוך ריחוף ומזמינה זירה של אור. כל זה קורה מתוך שליטה ולא מתוך פחד והכיף גדול שאין לתאר. אני צועקת זירה בואי לכאן! ואז מגיע זירה מדהימה,האור לאט לאט נבנה מהצד והופך לחלום -חצלול אמיתי. ואז יש הזמנה של דמויות אך לא היה דיבור איתם עדיין. הכל כך כך ברור שזה מדהים כאילו שזה ממש קרה. זה קרה לי כבר פעמיים -המעבר מזירה חשוכה לגמרי , שאלת ה "איפה אני, הבנה שזה חצלול וקפיצה לתוך חלום.אתמול זו הייתה ממש חוויה חדשה של בניית זירה כי התחושה של להיות בחושך לא הייתה נעימה אז זכרתי את המלך הצהוב אומר-תצעקי "אור" וצעקתי וזה קרה. תודה!! זה עובד. אני מקווה להמשיך בדרך הזו של הבנה מיידית של הסיטואציה בתוך המערה השחורה והזמנת זירה מיד או ריחוף לתוך המערה ולא לברוח ממנה. יש לכם עצות איך לשכלל את הנושא של הדמויות?

וולפהרט

New member
יפה! המשיכי כך!

לא יודעת מה איתך, אבל לגבי דמויות, אני מעדיפה לידי את אלו שאני מכירה מהמציאות, אבל גם דמויות מסרטים\מסרים מתקבלות בברכה;)

למעלה