אהלן ../images/Emo6.gif

s h l a v

New member
אהלן ../images/Emo6.gif

היי, מה קורה? איך החופש? (לי עדיין יש עוד 4 בגרויות ../images/Emo7.gif ) אני צריך את עזרתכם- אני עובד בקייטנה וכל מדריך צריך להכין פעם אחת פעולה של 20 דקות לכל הקייטנה בבוקר (עד שכל ההורים מביאים את הילדים שלהם) ופעילות סיכום בצהריים גם של רבע שעה (שהיא צריכה להיות רגועה כי לילדים אין כח..) יש לכם הצעות? ../images/Emo13.gif תודה! לבוקר חשבתי לעשות כזאת הרקדה עם כל השירים של ילדים אגדו וכל אלה.. מה דעתכם? זה מספיק לעשרים דקות וזה גם מעורר.. אשמח לקבל עוד הצעות כי אני לא יודע אם מנהלי הקייטנה ימותו על הרעיון ../images/Emo13.gif תודה רבה! נ.ב. איזה חום מעצבן.

s h l a v

New member
ועוד משהו קטן: ../images/Emo13.gif

יש לכם רעיונות ל- 4 משחקים הרגעות? כי אנחנו צריכים לחשוב על 4 מרץ ו 4 הרגעות.. מרץ עלה לי לראש ברגע אבל הרגעות..? =/ תודה!.

הרעיון של הבוקר מגניב,זה הולך טוב הדברים האלו

תמציאו גם שירי מורלים כאלו לקייטנה.. הילדים מתים על זה. והרגעה..הממ...רוצח...מאפייה..דימיון מודרך...וכו..תלוי לאיזה גיל. ../images/Emo9.gif

שנושית

New member
עזוב אותך מפעולה רצינית

תשחק איתם משחקים המוניים כאלה כמו פינוקיו כדורגל סיני זה ממריץ ולתחילת היום ובסוף היום אתה יכול סתם להגיד להם בואו נספר בדיחות או לעשות סבב איך נהנתם היום מה היה כיף מה היה פחות כיף

TziMHoNoa

New member
סבב זה תמיד טוב...

אבל האהוב עליי זה דמיון מודרך או מסע בזמן (אחורה או קדימה לסוף הקיץ או משהו דומה). זה מעביר את הזמן וזה גם כייף.

s h l a v

New member
אפשר לקבל הסבר על דמיון מודרך ומסע בזמן?

אני לא מכיר את המשחקים האלה... תודה! ../images/Emo13.gif

TziMHoNoa

New member
זה די נתון לדמיון שלך-

תבחר נושא לדמיון מודרך (נגיד- מסע בחלל) ואחרי הירגעות קצרה של החניכים ("כולם לעצום עיניים ולנשום נשימות עמוקות..."), אתה מתחיל לספר להם מה הם רואים- "הנה חייזר ירוק מנופף לכם לשלום... עכשיו הגעתם לירח שעשוי חתיכות גבינה..." וכו'.. מסע בזמן הוא על אותו עיקרון פשוט בנושא של מסע בזמן... (אפשר גם להכין מראש כמה אפשרויות ולתת להם לבחור בכל פעם אפשרות מתוך שתיים במסע הזה, "מה היה קורה אם היתי עושה ככה...")

שירוש1989

New member
באמת מעצבן../images/Emo186.gif

מניסיון - רק משחקים. אם אפשר משחקי כדור, אם לא אז פינוקיו, 1 באמצע, תופסת וכו'. (לתחילת היום) לסוף היום - מאפיה. ככה כולם יושבים בשקט. (מעולה בכל מקרה שהם צריכים קצת להרגע ולהנמיך ווליום, אגב.)

s h l a v

New member
קראתי את התגובות של כולם ויש לי הערה

זו פעילות שאמורה להיות ל- 160 ילד! באולם ספורט של מתנ"ס ../images/Emo13.gif אז אילו פעילויות נפסלות? ../images/Emo13.gif

למעלה