אהלן.

אהלן.../images/Emo9.gif

אני די חדש פה, ורואה שהפורום עדיין פעיל גם אחרי שהסדרה נגמרה. (לא כמו "מיכאלה"
). אני שמעתי על הסדרה הזאת פשוט..כל-כך הרבה, ואני מת להתחיל לראות אותה. ומכיוון שערוץ 3, מה שנקרא, "חארות", אני רוצה לקנות את אחת העונות מאמאזון. אז שאלה לי אליכם: איזה עונה של הסדרה הכי-טובה, ואפשר לראות אותה שוב ושוב? תודה.

G A L 17

New member
יש לך דיליי רציני איש יקר...

בכל אופן , העונה הכי טובה? לדעתי כל אחד יתן לך תשובה אחרת ,אישית אני הכי אהבתי את העונה השניה למרות ש4 העונות הראשונות מדהימות לפי דעתי.. (בעונה הרביעית יש פה ושם פרקים שהם רק סבירים , אבל בכללי אהבתי את העונה הזו) למרות שדוסון קריק היא לא מסוג הסדרות כמו 24 שחובה לראות בסדר כרנולגי , אני בכל זאת ממליץ לך לראות מההתחלה , לא יודע זה נראה לי מוזר לדלג על עונה שלמה ......

Dawson girl

New member
ברוך הבא ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

קודם כל סחה על הרצון לראות את הסדרה, היא בהחלט שווה את זה
אממ.. כעיקרון לסדרה יש 6 עונות.. לגבי איזו הכי טובה, זה לגמרי תלוי בהעדפה אישית. הרוב סבורים ששתי העונות הראשונות, בפרט הראשונה, הן הטובות ביותר, אבל לא רק.. אגב, חלק מהעונות תוכל גם לקנות באחת מספריות הוידאו באזור המרכז.. אולי יש גם בצפון/בדרום אבל אני לא יודעת על כאלה.. בדיוק היה שרשור על זה. אני באופן אישי ממליצה על עונות 1+2, וגם העונה החמישית והשישית טובות יחסית
אבל בחייאת כל הסדרה טובה

G A L 17

New member
6? טובה?

באמת אהבת אותה? כאילו ברור לי שזה עניין של טעם אז אני לא אתווכח אם היא טובה או לא , אבל חוץ מה2 פרקי סיום הכל כך מעולים , לא זכור לי אף פרק שממש אהבתי... אגב גם עונה חמישית לא הייתה הברקה לדעתי... אם לדרג עונות ? לדעתי זה 2 1 4 3 6 (רק בגלל הסוף) 5

Dawson girl

New member
המ

בדירוג שלך גמני הייתי שמה ככה את עונות 2 ו-1
את העונה השלישית והרביעית לא אהבתי כעיקרון חוץ מכמה פרקים
והשישית באמת היתה יותר טובה

G A L 17

New member
לגבי העונה הרביעית

מה שאהבתי בה זה שהיא עונה של פרקים , ז"א היו פרקים פחות טובים , אבל היו פרקים שהשאירו אותך בפה פעור , הפרק של האקסטזי , הפרק של הנשף סיום ("לידך אני מרגיש כמו אפס") שעד עכשיו לא יוצא לי מהראש.. בכלל כמה שתחשבו שאני מגזים , הפרק של הנשף נחשב בעיני לאחד הפרקים הטובים בסידרה (ביחד עם ה2 פרקים האחרונים ועוד כמה פרקים)

E u t e r p e

New member
הלוהלו איך 5 הגיעה לסוף?../images/Emo42.gif

את שכחת את צ'רלי? ואת אודרי שזכינו להכיר בחמישית? גל, חמישית הייתה טובה

G A L 17

New member
לא יודע..

אולי זה בגלל שלא ראיתי אותה הרבה זמן (מאז השידורים בערוץ 3) אבל עונות 1-4 זכורות לי ממש לטובה , עונה 6 זכורה לי בגלל הפרקי סיום המה מדהימים שלה , אז עונה 5 נשארה מרחוק...... צ'רלי , מממ עם כל הכבוד למיסטר צ'אד , העדפתי אותו בבנות גילמור , טרי היל וסיפור סינדרלה

Tatu4Taty

New member
הממ.. שלי זה

3 1 2 4 6 5 החמישית, למרות שהיא הייתה מרעננת, פשוט הפכה דברים. ג'ק הפך למניאק, דוסון הפך לזה שבוכה על המשפחה שלו. זה פשוט הרס בשבילי. אולי עכשיו בראייה חוזרת אני אעריך את זה יותר. העונה השישית אמנם היתה משעממת, אבל אני חושב שהיא הראתה שלא הכל תמיד מסתדר שם מהר לא משנה כמה זה מסובך. זה הרבה הרבה מאוד מהצללים של הדמויות, החלקים שקשה לבלוע וגם החלקים המשעממים. אני חושב שהיא הרבה יותר "אמיתית" בכמה רגעים שמרגישים תקועים וקשים.

אני גם רוצה ../images/Emo66.gif

4 1 2 3 5 6 ארבעת העונות הראשונות מעולות, כמעט באותה מידה. העונה השישית זה כמעט סדרה אחרת מבחינתי...

העונה הראשונה..ללא ספק...../images/Emo105.gif

אם רוצים להתחיל לראות אז לדעתי רק מהעונה הראשונה. לא בטוחה שמי שלא ראה את העונה הראשונה יוכל להבין מזה "דוסון קריק" באמת.

DAN1EL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo97.gif

העונה הראשונה של דוסון קריק - אחד הדברים הכי טובים שקרו בהיסטוריה של הטלוויזיה.

למעלה