אהלן...

נ ר ו ש

New member
אהלן...../images/Emo9.gif

מישהו יודע על מה נכתב השיר "פרח"
ובאיזה דיסק של יהודה אפשר למצוא אותו

willo1

New member
שאאאאאלום ../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה
את 'פרח' את יכולה למצוא בכמה דיסקים של יהודה. הביצוע הכי יפה לדעתי הוא המקורי שבדיסק- "פחות אבל כואב". עוד ביצוע הוא בהופעה בקיסריה- אלבום כפול שבכלל - שווה לקנות. אפשר למצוא את אותו השיר גם ב"מיטב" (שעבד בלי סוף בטקסים אצלנו בפולין) יש לך אי אילו דיסקים של יודה
למה דוקא פרח? או שזה סתם מתוך סקרנות

נ ר ו ש

New member
בגלל שאני מתה על השיר הזה../images/Emo9.gif

כזה עצוב
ואני אוהבת לבכות משירים
ואממ.. אין לי בינתיים, יש לי קלטת שאבא שלי הקליט פעם עם כמה שירים.. לא יותר

למה את אוהבת לבכות

משירים? אגב ברוכה הבאה ואת יכולה לבכות גם משירים של אבי ביטר

willo1

New member
כן..

עדיין כואבת לי הרגל מהניסיון להגיע לרדיו בקפיצה אחת
אח"כ היא אמרה "איזה שיר עצוב זה" משהו כזה.. כבר לא זוכרת את הניסוח (כן, למרות שזה היה לפני דקה וחצי)

נ ר ו ש

New member
../images/Emo6.gif

לוידעת... אני אוהבת שירים עצובים
ואני לא אוהבת את אבי ביטר

willo1

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחח וטוב שכך
(עם כל הכבוד לביטר
)

willo1

New member
אגב,

יש את 'פרח' בביצוע ממש ממש 0ממש) יפה של עברי לידר (
). ונשמח להכיר לך עוד שירים של פוליקר- את בטוח תהני
(את יכולה לשאול פה את אלירן, השמעתי לו כמה שירים של יהודה והיום הוא (כמעט) מומחה
)

willo1

New member
את יודעת מה אומרים על הכי קטן

הכי קטן- הכי חביב
גם יש את השיר של עברי- ..."כשהכי קטן הוא גם הכי רועש.." ואני מתכוונת המובן הטוב של המשפט

ממש חכמה!

אלירן (=אלחנן) נהיה מומחה כמעט לכל דבר שיש לו מקרופון...חחחחחחח... ברוכים הבאים ל: קרן (יפה שנזכרת קרן! באמת לא עבר הרבה זמן מאז ההופעה בנס ציונה...
אבל אנחנו סולחים אם כי לא שוכחים) אבא של איתן ולהב ולבייגלה, אופס, נרוש! ואם היה מישהו חדש ששכחתי מהזמן האחרון אז גם כן ברוך הבא וסליחה ששכחתי. אני שמעתי היום את אחת המנגניות היווניות של יהודה (טוב, זה קצת מצחיק להגיד של יהודה בהקשר הזה..) בטלוויזיה התורכית באיזו סדרה! ממש התפלאיתי. חשבתי שלא מעזיםם להשמיע מנגינות יווניות בתורכיה והנה, יוונית ועוד בפריים טיים. תורכיה! יהודה! (אושר!) וליזי בבקשה- את לא צריכה לפחד להודות בכמות הדיסקים של אבי ביטר שרכשת לאחרונה. אין בזה כל רע!!

willo1

New member
איזה

שירים יש בקלטת
'צה רשימה
*אגב, אני שומעת עכשיו את קיסריה (הדיסק) בזכותך (בהשראתך אפילו
)

נ ר ו ש

New member
אמממ.. יש את

"כשתגדל" "מכאן ועד בכלל" (או משו כזה) ועוד כלמיני שאני לא ממש זוכרת ת'שם...

willo1

New member
../images/Emo12.gif מכאן ועד בכלל../images/Emo35.gif

זה דווקא לא שיר כזה מוכר אבל שיר כל כך יפה
בכלל- השירים הפחות מוכרים ממש יפים (ע"ע קללת הים, בגלל, הקנאה (העאא מתה על השיר הזה)

Tragic Kingdom

New member
פרח -

אל תתפסי אותי במילה, יכול שאני מעוותת קצת את הפרטים - יהודה כתב את השיר פרח על ילדה שנרצחה בפיגוע בסיני. לאמא של הילדה, אני חושבת.

למעלה