אהלן

i D a N 16

New member
אהלן../images/Emo9.gif

מה שלומכם? זוכרים אותי?! הייתי כותב פה מזמן.....עוד כשהפורום היה בחיתוליו.... רציתי לשאול אם למישהו יש במקרה את הביצוע של מאיה לשיר של אנה מרי דוד בצרפתית,של לוקסנבורג באירוויזיון,שנת 73,זכה מקום ראשון,על קובץ MP3? מי שיש לו ויכול לשלוח,שיכתוב בבקשה פה או במסרים....תודה רבה((:)

k a b o o k

New member
הי עידן../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ברור שזוכרים
, הרבה בזכות הרקע המדהים שעשית
ברוך השב
ואני לא יכול לעזור לך, אין לי ת'שיר..

i D a N 16

New member
היי יניב!!

מה קורה? ואני שמח שאתה זוכר אותי בזכות הרקע,שאגב כמה ילדים חצופים שמו אותו באתר שלהם כרקע בלי לבקש.....

i D a N 16

New member
יש לי את השיר מוקלט על קלטת וידאו..

יש סיכוי שאני אוכל להעביר אותו למחשב איכשהו...?

BravE NeW BoY

New member
את הוידאו אתה לא תוכל להעביר..

אבל...אם יש לך מיקרופון של מחשב, אתה יכול להקליט את השיר.. לשמור במחשב.. ולשלוח לי

היי אם יש לך מסנג'ר

ומצלמה דיגטלית אז תוכל לכוון את המצלמה הדיגיטלית לטלויזיה ואז נראה את זה דרך המצלמה.. אם יש לךמסנג'ר ומצלמה דיגיטלית צור קשר ואנ יאתן לך את המסנג'ר שלי.. תודה מראש..!!

i D a N 16

New member
יש לי מצלמה דיגיטלית ומיקרופון!

אני אנסה לעשות זאת ואשלח לכם......מי שמעוניין [email protected] מסנג'ר 204776364 איי סי קיו

אביבוש7

New member
אני רוצה גם

הייי אני אשמח מאוד לקבל את הקטע!! ודרך אגב התחברתי אלייך לאייסי ולמסנגר!! ודיקלה אם גם לך יש מסנגר או אייסי שלחי לי אותו!!

סבבה הוספתי אותך לאיסי קיו ולמסנג'ר

אולי לקראת הער באניאהיה עם המיקרופון והמצלמה שלי ואז תוכל להראות אלי את הקטע דרך המצלמה נהיה בקשר.. ולמי שמעוניין האי סי קיו שלי: 158871640 המסנג'ר: [email protected] צרו קשר מאיוש חולה עלייך!

למעלה