אהלן

blueishit

New member
אהלן../images/Emo8.gif

מזה זמן רב אני מציצה בפורום שלכם והחלטתי לצאת מהאנונימיות שלי כדי להצטרף לאנשים עם אנשים שחולקים את אהבתי הגדולה למסעדות בכל מקרה, אני צריכה את עזרתכם במציאת מסעדה טובה שנמצאת על הים או בקרבת החוף מחכה לתשובות...

גידי42

New member
על איזה חוף או ים מדובר?

באיזה אזור בארץ? בעולם? איזה סוג אוכל? אם את קוראת כאן את בטח יודעת שמה שכתבת זה לא מספיק, או שפשוט תעברי על הדפים הרבים כאן ותבחרי את מה שמתאים לך.

Lear22

New member
גיליז, מנטה ריי, בויה, ימה

לדעתי נורא כייף לשבת בגיליז וגם יש שם מבחר של כמעט כל סוגי האוכל. מנטה ריי היא פירות ים ודגים בויה וימה הם קצת מהכל אבל יותר בקטע של מנות ראשונות אם אני לא טועה. בהצלחה. כולם בנמל תא אגב חוץ ממנטה ריי שמנצאים ליד הדולפינריום. מבחינת מחירים כולם +- אותו דבר, בערך 100 שקל לאדם לארוחה.

blueishit

New member
../images/Emo51.gif

אני מנסה לברר קצת יותר על ימה... איזה מסעדה הכי נוטה לכיוון הצרפתי? צריך להיכנס ממש לנמל למסעדות האלה?

Lear22

New member
אני דווקא הייתי הולך על גיליז

אם אתם ממש רוצים לאכול. וכן חייבים להכנס לנמל אבל זה כולה 10 שקלים. לא ביג דיל בשביל ימה אני לא חושב שצריך לשלם כי נכנסים מהצד השני (כמו להגיע למיזוארי ולTLV)

blueishit

New member
../images/Emo4.gif

שמעתי מאנשים שהמקום פלצן להחריד שהשרות מזוויע והאוכל לא משהו...

Lear22

New member
אנשים?

לא יודע. האוכל טעים. המקום עצמו יפה נורא מהבחינה שהוא ממש עם נוף לים ונעים לשבת שם. השירות? אני עבדתי שם במשמרת התלמדות אחת ואני יודע שהוא מאוד מקצועי - למרות שאני לא אהבתי את המנהלת משמרת אבל זה כבר סיפור אחר - פלצני? תשאלי את גידי...
וברצינות,לדעתי מגזרת המסעדה מסעדה עדיף בגיליז. אבל חכי אולי אנשים אחרים ימליצו לך אחרת

גידי42

New member
מצטרף להמלצות של ליארי

לא יודע מה זה פלצני. בגיליס יש אוכל טוב נקודה. גם שאר המקומות שצוינו כאן עומדים בכל הסטנדרטיים. אוסיף גם את יאכטקלאב במרינה בהרצליה, את טורקיז בסי אנד סאן ואת שלוותה המתחדשת... יותר לאוירה מאשר לאוכל. ויש גם את המקום של טורקיז לשעבר ביפו שאני לא זוכר את שמו אבל כתבו עלו כאן לא מזמן ביקורת אוהדת.

adidushim

New member
המלצתי

כדאי לנסות את מסעדת "פיש" שבטיילת ראשל"צ. המסעדה מעוצבת בקפידה,רומנטית,משקיפה לים,האוכל בה נפלא וכך גם השירות ומגוון היינות במקום.

למעלה