אהלן!

yaheli האחת

New member
אהלן!../images/Emo68.gif

בשמחה ובששון (ואני מקווה שמוצדק...) התקבלתי לטכני!!!! (אלקטרוניקה!---> שווה?!) ו... אני לא מכירה אף אחד!!! אני מקווה שלא עשיתי את "טעות חיי" כמו שרובכם טוענים... מסתבר שניפגש ב-24... {גנבו לי שבוע!!!!! :(} ביי בנתיים!

shimonev

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה לפורום

כמו שאני מבין את עולה לכיתה י' אלקטרוניקה אז לא עשית את "טעות חיי" אני מגיע מן טכני ב"ש אז ספרתי משהו על עצמך!!!!!

yaheli האחת

New member
לספר על עצמי?!

טוב... שיהיה... אילתית, מזל קשת, שונאת מסיבות, אוהבת לטייל, מסתדרת עם שופינג, חסרת טאקט(!) ו...גם אני גיליתי שבנים זה עם רע (-וחכם!!!!)
אמממ..מה דעתכם לספר על עצמכם?!

shimonev

New member
אנחנו כבר סיפרנו מי אנחנו פה בפורום

את יכולה לבדוק בדפים קודמים אבל אפשר לחזור: קוראים לי שמעון ארייב בן 16 לומד בטכני חיל-האוויר ב"ש אוכל נושם מבלה עובד

MaorrVeliTheDon

New member
כמו שכבר שמעון אמר.....

ברוכה הבאה לפורום! שמי מאור בן 16,עולה ל-כיתה י' בטכני חיפה. כמובן למגמת אלקטרוניקה! וכל השאר זה חסוי... נ.ב-רק רציתי להגיד שקורס 8807-[הקורס שלי בשנה שעברה] פשוט משתלט על הפורום הזה! יותר מחצי הילדים פה הם מקורס 07....אפילו המנהל יוני!!

shimonev

New member
נכון הקורס הזה משתלט על הפורום

צריך לעשות משהו בנידון

MaorrVeliTheDon

New member
לאאאא.....

זה פורום קורס 8807 וגם זה פורום לאוהבי יניב מעלומי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Prince Yoni

New member
הייייייייייייי../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורומנו הקט!
כןן מגמת אלק' היא המגמה, לטענת הרוב - האיכותית ביותר! בחרת מגמה מצויינת! בהצלחה לך בהמשך ואל תדאגי את תכירי חבר'ה בלי סוף!

TheLightMan18

New member
מכונאי זה הכי אחי

תלמדי רק למכונאים יש בייצים כל האלקטרונאים הם סתם נמושות בדרך כלל

shimonev

New member
תראי

לאלקטרוניקה לא לוקחים כל אחד הם בוחרים את המתאימים לפי ציונים והפסכוטכני שעשית בהתחלה ואקטרוניקה הם לא נמושות כמו שהממ"סניקים חושבים הם חושבים שאנחנו (האלקטרוניים) נמושות וחרשנים חסרי-חיים טוב אולי יש בינינו מספר חרשנים אבל זאת הדרך היחידה להצליח בחיים ממ"ס זה שמן וגריז

למעלה