אהלן !

hadar1990

New member
אהלן ! ../images/Emo24.gif

אני הדר
ואני מתה על רמי קלינשטיין. לדעתי אחד הזמרים והיוצרים הכי גדולים שיש לנו במדינה. אשמח מאוד אם תקבלו אותי לפורום שלכם
המשך יום נעים !

hadar1990

New member
תודה רבה !

אני הדר
16 וחצי... אוהבת את רמי קלינשטיין,הראל סקעת,רפאל מירילא,ריטה ועוד רבים וטובים... אני בעצמי זמרת מתחילה. יש לי להקה משלי. אני סולנית... בכל מקרה,אשמח לדעת עליכם יותר..

ענת 19

New member
סולנית? וואו כבוד לארח אותך בפורום!

באמת.... איזו להקה? אפשר לבוא לראות? אני ענת, בת 20 וחצי משוחררת די טרייה ובינתיים עובדת ב"ללין" (חנות סבונים כזאת). הקיצר, יש לך את האלבומים של רמי?

hadar1990

New member
../images/Emo13.gif

אנחנו בתהליכים. במתנ"ס שלנו יש מישהו שמייצג זמרים צעירים. אז אני אצלו,הוא מארגן הופעות וכאלה. אז אני כנראה הפייבוריטית שלו
פתחתי הרכב ואנחנו מתחילים רק עכשיו... עוד תשמעו עליינו
כשיהיו הופעות אני אודיע. וואיי איזה כיף זה לעבוד בחנות סבונים... ריח טובב.. חחח יש לי אלבום אחד של רמי... אבל אני בטוחה שאני אקנה בהמשך כשיהיה לי את הכסף. המשך יום מקסים !

PRINCESS GINA

New member
וואו...אני נפעמת...../images/Emo140.gif

הולך ופוחת הדור שנהג להעריך זמרים ויוצרים כמו רמי, ריטה ושו'ת... אני ממש שמחה לראות כאן ילדה בת 16 שנותר לה שמץ של אהבה לאנשים המוכשרים באמת!

ענת 19

New member
האמת היא שזה באמת מדהים לראות

אנשים בגיל כזה אוהבים אומנים כמו רמי ואחרים. למרות שגם אני התחלתי לאהוב את רמי בגיל 15 אבל לא ידעתי שיש עוד כמותי

hadar1990

New member
../images/Emo13.gif

כן... אני כ"כ מעריצה ומעריכה אותו... בדיוק עכשיו מתנגן ברקע השיר שלו
האמת שרוב הנוער של היום מתקלקל מהמוסיקה שהם שומעים.. לצערנו..

ענת 19

New member
זה אדיר בעיניי... באמת!

ואני בטוחה שרמי בכלל לא מודע לעניין של מעריצים בגילאים כאלה, נראה לי שהוא חושב שכל מי ששומע אותו אלה רק אנשים בוגרים. נספר לו על זה בהזדמנות

Roni Manor

New member
רמי כן מודע...

שהוא אמר לי מזל טוב הוא שאל מה הגיל שלי כמובן שעניתי

pc girl

New member
../images/Emo45.gif

יש מעט בגילאים האלה ששומעים אותם וחבל...

Roni Manor

New member
נכון

היום כולם אוהבים רק את אותו הדבר אין לי הרבה חברות ש... חולקות איתי את ההערצה לרמי לא נורא אני שומרת אותו לעצמי חח סתם

Roni Manor

New member
לא...

הלוואי הוא פשוט אמר לי מזל טוב בהופעה שלו... הפתעה מאמא ואבא

למעלה