אהלן

תים ותם

New member
אהלן ../images/Emo24.gif

הי שלום לכולם... לאחרונה אני מאוד מתעניינת בנושא צניחה חופשית זה נראה לי מרתק ומשחרר ולמרות החשש החלטתי לנסות... הבעיה שאף חבר/ה אינו/ה מוכנ/ה לקחת את האתגר ואינני מעדיפה לנסות לבד, לפחות לא בפעם הראשונה. לכן אם יש כאן מישהו/מישהי שרוצים לנסות ביחד או חבר'ה שכבר מנוסים ואוכל להצטרף אליהם ואולי אפילו יוכלו להדריך אותי ולתת קצת טיפים זה יהיה נהדר... אני פשוט מאוד רוצה את זה אבל לא רוצה לעשות זאת לבד אני מאזור המרכז תודה לכל המשיבים
ביי

born to ff

New member
בכיף

היי מה המצב אני נבו ואני צנחן מתחיל ומניסיון אני יכול להגיד לך שזה חוויה לא נורמלית ואם את פוחדת לבד אז אני מוכן לבוא איתך לפרטים בקשר לצניחה יש לך את 1700705867 זה המספר של SKYKEF ושם אני צונח זה ליד ב"ש ויש עוד מועדון צניחה בחוף הבונים ליד חיפה אבל שם אני לא יכול לעזור לך אם את רוצה אז מס הפון שלי הוא 050-6320368

FalxOri

New member
בפעם הראשונה

את גם ככה עולה עם מדריכים (ובטנדם את קשורה לאחד) ורק אחרי קורס שמסביר לך את כל מה שצריך. יענו לך על כל השאלות לפני הצניחה באופן מקצועי ומהר מאוד תגלי שאנחנו מאוד ידידותיים (בעיקר לצנחניות...) O

איפה ולמה

ישנם שני מועדוני צניחה מצויינים בארץ שיעזרו בצפון ליד עתלית/חיפה Paradive בדרום ליד באר שבע Skykef למה שם? * כי רק במועדונים האלו יוכלו להיות איתך בזמן הצניחה ולתת לך הדרכה מקצועית * כי רק בהם ניתן לקפוץ ממטוס תקין * כי רק צניחה חופשית תהיה חוויה שהחיוך אח"כ ידרוש מינימום סרט וידאו להסבר * כי רק אחרי שבוע יתחיל להרגע לך החיוך מהפנים

למעלה