אהלן!

Digi Lista

New member
אהלן!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

החלטתי(בדחיפה קלה ממנהל הפורום
...)שיהיה נחמד להצטרף לכאן, ואולי ללמוד קצת על הטארוט(כי עד עכשיו רק קראו לי בטארוט...אני רוצה ללמוד לקרוא קצת בעצמי!)...אז אני מקווה שיהיה לי כאן נחמד כמו בשאר הפורומים שאני נמצאת בהם(חלק בסמוי...)

longshut1

New member
ראיתם איך המנהלים כאן עובדים??בושה!

אהלן וסהלן digi מתוקה,מה שלומך? אז אני מבין שאחרי לחץ פיזי מתון של מישהו,החלטת מרצונך החופשי להצטרף אלינו
אני שמח מאוד שהצטרפת,משום שלפי השתתפותך בפורום אסטרולוגיה,בהחלט יש לך מה לתרום.אסטרולוגיה וטארוט חד המה.בכל אופן,מעתה הפורום הוא גם שלך ובשבילך! אשמח לראותך משתלבת בתכנים המועברים כאן,כפי אוות רצונך ויכולתך.. יום נעים

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gifהמנהלים עובדים?...../images/Emo8.gif

זה הולך ככה אנחנו נמצאים בפורום שלנו ואז ברגע של שקט קופצים לראות איפה עוד אפשר להראות נוכחות...אחרי הכול אנחנו קצת משועממים...
ועכשיו רציני...לאחר הלחץ שהופעל עליי לא יכולתי שלא להיכנס...אני אשמח להשתלב כאן..(בסוף יהיה רצון להעיף אותי,או לפחות להגביל אותי...בעצם אני אקבל כסף כדי לעוף מרוב שאני אתנחל לי כאן ואבלבל את המוח...
)

longshut1

New member
למה לא? לא יזיק קצת פילפל לפורום

ונראה לי שיש לך בכמויות.. תגידי,digi,את מתמצאת בכל הקטעים הטכניים האלו של דף הקהילה באדמין?

Digi Lista

New member
נראה לי שאני מתמצאת בקטעים הטכנים..

כלומר אני אוהבת ללחוץ על כול הדברים ולראות מה יקרה...(בתקווה לא לעשות נזיקים בלתי הפיכים...)בעצם עם המהות הפורום אני לא מסתדרת, אין לי מושג מה צריך לעשות שם...אתה מסתבך דף הקהילה ועם המהות?... יש לי לא רק פלפל אלא גם מלפפונים,דלעות וקישואים(למה לקפח?)...

longshut1

New member
חחחחחחח לוחצת ורואה מה קורה חחחח

נשבע לך,אני נקרע כאן חחחחחחחחח...זה בדיוק מה שאני עושה,ונראה לי שחברי הפורום עוד חושבים שאני יודע מה שאני עושה....חחחחחחחחחחח שמתי בטאגליין קישורים,שרק חלקם עובדים...הסקר-2 משתתפים זה השיא:),שמתי תמונה שלי בעמוד הפותח,ומשום מה יצאה לי שם תמונה של באפי ציידת הערפדים(יש לי איזה 200 תמונות שלה אצלי במחשב),וחוץ מזה נראה לי שאף אחד לא רואה את דף הקהילה...ועוד מיליון דברים כאלו.. אני בכלל חושב שהמנהל כאן מפשל בגדול,וקורא להחלפתו המיידית.digi,יש לך זמן פנוי? אם כן,אשמח לקבלך לראיון. רוצה לשמוע סוד,ככה בלי שאף אחד יידע-אין לי מושג איך מעדכנים\מעלים\עושים משהו עם הדף קהילה....אז ככה שחברי הפורום יצטרכו להסתפק במכתב המנהל שיעודכן היום-מחר,ובתכנים שמועברים כאן בפורום. אבל אם את מבינה קצת יותר ממני,וזה לא יהיה קשה,תוכלי לתת לי טיפים או משהו?

Digi Lista

New member
הכי טוב להעביר סודות על גביי הפורום

...כי ברור שאז אף אחד לא יוכל לגלות אותם... אתה כבר רוצה לריאיין אותי? ולהחליף את המנהל שמפשל כול הזמן?...למה לא לפתוח את הלב ולתת לו הזדמנות?מסכן, הוא נורא מתאמץ!... טיפים על דף הקהילה?...ממני?...וואו איזה כבוד!...לוחצים על המקשים ומתפללים להצליח במטרותינו הזדוניות להשתלט על העולם דרך דף הקהילה, חשוב לציין שגם זה סוד כמוס ואיןלהעבירו לאף אחד...

longshut1

New member
וואלה,digilista,מהבלאגן שאנחנו עושי

עושים בפורומים שונים משונים ורבים,עוד יעיפו אותנו מניהול הפורומים.בפורום "שבט" כבר אמרתי לך שאני תכף מתקשר להנהלת הפורומים "לאמר אותך",והאמת-נראה לי ששאר המשתתפים כאן תכף ומייד מחתימים עצומה נגדי.. בטח שהכי טוב להעביר סודות כאן,זה הפוך על הפוך...ראית איזה מתחכם אני?רק בואי ניזהר שלא יותר מדי לגלות סודות,אחרת הנהלת הפורומים תגלה לנו סוד כמוס שאנחנו "מושעים זמנית" חחחחחח ואגב,דווקא ראיתי שהפורום שלך מושקע,את בטוחה שאין לך איזו מזימה זדונית לא לגלות לי טיפים,וככה להשתלט על הפורום הנחמד שלי כאן?? אגב,באחד מהנסיונות שלי להשתלט על העולם דרך דף הקהילה,אני שפוט מחקתי שרשור של 23 הודעות...פשוט מטורף לגמרי...אבל החלקתי אותה,בלי שהחברים הפורום ירגישו...אני מקווה שהם לא יידעו:))

Digi Lista

New member
חברי הפורום לא ידעו...לא לדאוג...

אם אתה לא תספר להם אני לא אספר להם. ומה שהם לא ידעו לא יפריע להם...אני ביום הראשון שהפורום עלה לאוויר ניסיתי לשרשר את כול המזל טובים והכול נעלם!!!הייתי בדיכאון ועד עכשיו יש לי סימני טראומה מהעניין...גם אצלי חברי הפורום לא הרגישו וחבל לספר להם... ההנהלה תשעה אותנו זמנית?למה?מה כבר עשינו רע? אני מראש אמרתי להנהלה שאני משוגעת על כול הראש ושכשמקבלים אותי לניהול הפורום אני באה עם כול פיצולי האישיות שלי,אם כול הפסיכיות שלי ואם כול מה שמתחשק לי! הם לא הסכימו בהתחלה אז נאלצתי לעבוד בדרכים עקיפות...חטפתי את שלושת חברי ההנהלה העיקריים ודרשתי כופר בתמורה לשחרורם, במקביל החתמתי אותם על הסכם לגביי הפורום, רק שהם עבדו עליי! לא ידעתי שאני אהיה בכחול! התעוררתי בבוקר ופתאום גיליתי את הדבר הזה לחרדתי הרבה!!! אתה מוזמן להתקשר להנהלה ולאמור,להוגיד ולהדביר אותי ואת מעלליי...בין השאר תזכיר להם גם את עניין החטיפה והם ישר יתקפלו... חברי הפורום שלך יעשו עצומה להעיף אותך ואצלי גם ככה רוצים לסלק אותי כי אני מדרדרת אותם לפשע ולבית משפוגעים!... העיקר שהכול ישאר בינינו(אין להפיץ את תוכן ההודעה הזאת בפומבי, העבריין יענש!)...

סתם בשביל הקטע

נראה לי שכל המנהלים עוברים לכאן פורום טארו למנהלים. לונגשוט, עשה טובה, תיפתח לי בקלפים ותגיד לי אם ילך לי בניהול
האמת גם אני לא ממש יודעת את כל הדברים שבאדמין וכמו דידי עושה נסיונות ומקווה לא לעשות נזקים...

longshut1

New member
חחחחח טוב איך לא יבואו לכאן

אם אני מבקש הרשאות פרסום "אני מנהל חדש בתפוז,אפשר לפרסם אצלכם?" כל שבוע מחדש:) צריך ללכוד איזה מנהל ככה באיזו פינה,ולהכריח אותו לגלות לנו את כל הסודות של האדמין! למה בכלל זה כזה מסובך(או למה אנחנו כאלו איטיים..זו כבר שאלה אחרת).

למעלה