אהלן!

Digi Lista

New member
אהלן!../images/Emo140.gif

אני אוהבת את הסדרה אבל לא ברמה כמוכם...אני רואה אותה מידיי פעם ואני לא מבינה כול כך הרבה(עדיין...) אבל אני רוצה להשתלב כאן...מה אתם אומרים אני יכולה?...(אני מאמינה שכן...)

איימוש

New member
היי! ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif

דבר ראשון- אני לא מאמינה שהתעוררתי כ"כ מוקדם אבל אם כבר אז אני אגיב פה. דבר שני- ברור שתשתלבי! את רק צריכה לאהוב את הסידרה! ועוד דבר קטן- את חברה של ווילו מפורום דיג´מון? כי חברה שלי והיא ממש-ממש מתוקה!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif...

בטח שאני חברה של ווילו ואת צודקת היא באמת מתוקה לאללה, אני משתדלת לפחות להיות חברה של כולם...אני מנהלת הפורום של דיג´ימון...

MaLL RaT

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

בטח שאת יכולה להשתלב כאן!!! אם יש לך שאלות על הסדרה תשאלי.. בשמחה יענו לך!! ושוב, ברוכה הבאה!!

THEchosen1

New member
בטח שכן !!!!!!!

ברוכה הבאה , איזה כיף מלא מצתרפים חדשים !!!!!!! אל תדאגי אני בטוחה שתשתלבי פה מצויין ....

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifלכולכם!

אני בטוחה שאם קבלת פנים חמה כזאת אני אשתלב בקלות!

AngeL WomaN

New member
אני עוד לא הספקתי לברך..אז..../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום..שהות נעימה..מקווה שתהני! ומכיוון שאנו כבר על השאלה של ההשתלבות...אז אני מאחלת לך השתלבות נעימה!

Digi Lista

New member
ואני עוד לא הספקתי להגיד לך ../images/Emo51.gif

אם כבר מברכים אותי אז אפשר לא להודות?

סמייילי

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה!!

אני בטוחה שתשתלבי פה! אבל תזהרי, אנחנו נושכים! בליל ירח מלא במיוחד אם שמו לנו משחק כדורסל במקום השבט..
עכשיו ברצינות.. את מוזמנת לבלות בפורום את כל זמנך הפנוי כמו כולנו (מי מכם לא עושה את זה?!!
) את מוזמנת לבקר בגלריות (המתעדכנות) ברשימת הקישורים והמאמרים.. ו....מקווה לראות אותך פה הרבה! -עדי

Digi Lista

New member
את תרצי להעיף אותי בסוף...../images/Emo3.gif

אני אהיה פה כול כך הרבה שבסוף אפילו תחסמי אותי, ואפילו תשלחי לי כסף כדי שאני אעוף מכאן...אבל זה לא ילך לך!!!ונשיכות לא מפחידות אותי...

Digi Lista

New member
בכמה פורומים עוד ניפגש?...../images/Emo8.gif

בטח בסוף יעיפו אותי כי אני מתנחלת...אני נכנסת לפורום ולא יוצאת ממנו עד שקורה משהו קיצוני כמו נפילת מטאור או סתם קריסה במערכת תפוז...

longshut1

New member
לדעתי כדי להיפטר מאיתנו

בכלל צריך לפתוח פורום "לא קשורים",ככה שלכל מי שפשוט משעמם,יהיה מקום לכתוב דברים שלא קשורים לשום דבר,ולא מעניינים אף אחד...נו,כמו טיפול אצל פסיכולוג.

Digi Lista

New member
אני בעד!!!

בוא נלך על זה. תפוז במילא צריכים רעיונות לעוד פורומים אז למה שלא נסביר להם את מהות הפורום ונקבל את הניהול עליו!!!הוא בטוח יהיה מפוצץ(אתה תהיה שם, אני אהיה שם, הפורום עצמו יהיה שם...ואולי עוד כמה חברים...)

longshut1

New member
נראה לי שרק אני ואת נהיה שם..

פשוט לא נעים למנהלי הפורומים לאמר לנו להתחפף מהפורום שלהם...ושהדיבורים האלו לא מעניינים אף אחד-ושיא הקטע שעוד מדובר כאן בשני מנהלים,שאמורים לשמור על התנהגות מכובדת.digi,אותך להנהלת הפורומים!

Digi Lista

New member
גם אותך!...

ההנהלה מפחדת ממני, היא לא תעשי לי כלום!!!(לצערי אין לי אפשרות לסדר פרוטקציות, אבל נראה מה אפשר לעשות...), במילא השרשור הזה לא קופץ אז זאת לא הצפה...

longshut1

New member
וואלה,איזה פורום נחמד יש לכם פה!

האמת?גם אני לא מי יודע מה עוקב אחרי הסדרה,אבל מחבב אותה מאוד...אפשר להשתלב כאן? בהצלחה!

איימוש

New member
אז ברןך הבא גם לך!../images/Emo9.gif

וברור שאפשר להשת
פה! ולא שמתי סמיילי חיבוק כי כולם שמו וזה כבר משעמם!

למעלה