ברוכה הבאה ענברי ../images/Emo24.gif
הרבה שאלות שאלת... אני אעשה את המירב לענות על הכל
קודם כל, מברוק על זה שהצלחת להפסיק לכסוס ציפורניים! לדעתי הצבא זו בהחלט תקופה טובה לעשות את זה... אין לחץ של בגרויות, אין לחץ של מבחני סוף סמסטר שמאיימים על שלמות הציפורניים. זה פשוט עניין של החלטה והתמדה ובכל זאת - ביצוע מאוד קשה. כל הכבוד! עניין מריחת הלק בשלמות טמון בתרגול. חשוב שגם הלק יהיה טוב ושהפורמולה תהיה טובה (וגם המברשת). אני פעם הייתי מורחת לק כמו איזה ילדה בת 4 על ציור "צבע בתוך הקווים". איפה לא מרחתי! הגעתי כמעט למפרקי האצבעות!
והיה לוקח לזה איזה יום יומיים ובסוף זה היה יורד, אבל זה סתם היה מכוער. היום אני מאוד מאוד מקפידה למרוח לאט, לשים כמות קטנה יותר של לק על המברשת, להגיע אלפית מילימטר מהעור ובשום אופן לא לגעת בו (גם אם זה מבאס שנשארים טיפה חלקים לא צבועים). בנוגע לבסיסים ומחזקים - היום יש לכל חברת לקים שמכבדת את עצמה גם לק בסיס, טופ, מחזק וכו', החל מביוטי קייר ועד לשיק, רבלון, אורלי, ושאר חברות הסופר פארם. לכל אחת פה בפורום יש העדפות שונות, במיוחד כי אצל כל אחת קיים שוני בעמידות הלק על ציפורניה. אני אישית משתמשת במחזק הדו שלבי של נייל טק בתור בסיס ללקים. קשה לי להמליץ על אחרים כי פשוט לא התנסיתי. מיד יגיעו המלצות נוספות. אך שמעתי שהבסיס והטופ של שיק אמורים להיות סבבה ובמחירים הגיוניים. אני גם ממש אוהבת את הלקים של רבלון ואני רק יכולה להסיק מכך שגם הבסיס שלהם לא רע. אני תמיד נכנסת לפרפומריות כדי לחפש לקים מעניינים. חוץ משיק יש גם את פרו ביוטי, טופ ביוטי ועוד כל מיני לקים עלומי שם (עם רישיון משרד הבריאות! זה חשוב) שחביבים גם על הציפורניים וגם לכיס
אולי כדאי שנעשה איזה רשימה של חנויות בכל עיר שמוכרות לקים מעניינים...
יש לנו בקישורי הפורום אתרים מומלצים להזמנות לקים. כאלה שהבנות כבר התנסו בהם והכל היה סבבה. את מוזמנת להציץ
תהני!