אהלן

willo1

New member
אהלן../images/Emo13.gif

הממ אמנם אין לי הרבה קשר לנושא מבחינה אישית, אבל שאלה לי אליכם
כשרוצים לצאת או להכיר אנשים.. איך אתם עושים את זה? אני מניחה שאין הרבה אפשרויות אבל בטח יש את הכמה מקומות האלה שנועדו למטרה הזו.. לא?

willo1

New member
הכי נוח,

אבל כמו שכבר הזכירו פה, לא הכי אמין ולא תמיד יעיל..

יודי צודק וטועה. ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

אינטרנט זה באמת נוח, אבל מסוכן. ולא צריך להרחיב, ידוע בהחלט! אפילו אם חושבים שאתם מכירים מישהו מדהים, חמוד, מהמם... מסתבר שהוא איזה חרמן זקן או סתם חננה שמחפש להציק למישהו. =\ לכו תדעו, אולי זה איזה פדופיל. עדיף לא להסתמך על האינטרנט... [
חחח, אמר האדם שהכיר את החבר הראשון שלו באינטרנט
חזקקק
]

dkey

New member
לא כל כך מסוכן כמו שאתה מציג את זה

מכיון שרוב הגולשים מעל גיל 16 אז בודאי שאין כאן פדופיליה. האם יש שקרנים באינטרנט? כן. האם אפשר לסנן? גם כן. משיחה בטלפון אפשר כבר לתהות על טיבו של אדם. ותמיד חשוב להחליף תמונות. אדם לא יופיע לפגישה אם זה לא הוא. וגם ללא תמונה, טווח השקר מצומצם. תמיד אפשר לקום וללכת. וכמובן אפשר לצאת למקומות בילוי. יש פעילות דיי רבה בערים הגדולות החל מברים וכלה בפעולות במסגרת הקהילה (באגודה, חוש"ן וכו').

willo1

New member
אם כבר פעילות..

אפשר פירוט של אותם מקומות? כי ניסיתי לחפש במאמרים או בטאגליינס.. אבל לא מצאתי שום דבר שממליץ על איזשהו מקום כזה..

dkey

New member
אני מציע פשוט לאסוף עותק

מהזמן הורוד בו מפורט הכל. כמו כן, פירוט רב יש בעכבר העיר שמחולק חינם בתל אביב כל יום שישי בעיתון העיר. ניתן היום לפגוש שומרי מסורת בברים בתל אביב כמו אויטה או קרפה דיאם ובירושלים בשושן.

למעלה