אהלן

All My Life

New member
אהלן../images/Emo13.gif

אהלן! אני דניאל, חדש פה בפורום, קורא את הארי פוטר כמו לא יודע מה:) סיימתי לא מזמן את הספר השישי(כן כן..לקח לי קצת זמן) ולא יכול לחכות לספר השביעי כבר! רולינג משתפרת מספר לספר! מה שכן, עצוב לי לדעת שבזה תגמר סדרת הארי פוטר:/ מצד שני חשבתי לי שאולי יהיה עוד ספר מעבר לשביעי. הרי הארי אומר שהוא לא יחזור להוגוורטס לשנה השביעית שלו, אולי אחרי זה הוא יחזור? סתם מחשבה קטנה:) בכל מקרה, הייתי נותן המון כדי שכל זה יהיה אמיתי...לפעמים עצוב וקשה לחשוב שכל זה לא אמיתי מפני שזה כל כך חי. באופן אישי אוהב לפתח לי מכל מיני תיאוריות שכל זה כן אמיתי ורולינג באה ומספרת לנו על העולם הזה:) על כל מקרה, מקווה להוסיף ולהיות חלק מהפורום הזה

וואלקם!!

דווקא לדעתי הספר הזה היה קצת נפילה יחסית לרולינג.. אבל על טעם ועל ריח.. לא יהיה עוד ספר מעבר לשביעי. באמת היה נחמד אם זה היה אמיתי.. השתלבות נעימה!

טאפנוש

New member
אהלן וסהלן!

וולקאם וברוך הבא לאזור שבו למינוס באיקיו אין סוף! חח סתאאם.... בכל מקרה, בשביל התאוריות הגאוניות שלך, -ושל כל גאון מצוי ששורץ בתפוז אנשים- יש את הפורום. אז אל תהסס ושתף אותנו בהזיות, מרעיון כגון-ה"פ יוצא מהארון ומתחתן עם הגרב של רון, עד לתאוריית ר"אב=פרופ' בינס. אני איתך בכל רמ"ח בגופי (או איך שלא אומרים את זה..) בקשר לדבריך, וראה אותי כשותפה לסבל, ואם כבר סבל, אז סבל נעים. טוב, אז הרעיון הכללי הוא: אהלן וסהלן! אהלן ומהבול! =)עזוב, בדיחה פרטית..(=

ברוכה הבאה!

אהההההההההההה! קוראים לך דניאח כמו דניאל סלומון (האליל) על זה-קבל

black robe

New member
ברוך בואך לפורומינו היקר../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי
שהות נעימה

tamar05

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני תמר, בת 15. השתלבות מהירה:)

למעלה