אהלן

Digi Lista

New member
אהלן../images/Emo13.gif

אני אחסוך בקללות על האינטרנט שלי,בגידופים על ירוחם ובזה שכבר הזהירו אותי(הטכנאי)שבקרוב ירוחם יאלץ לעבור פירמוט,ככה זה כשאתה מחשב קשיש ובוגדני. בכול מקרה ממש התרגשתי לראות שהתגעגעתם גם אני התגעגעתי תהיו בטוחים בזה(אגב הילה לא קיבלתי שום הודעות ממך ואין מה להתבייש להתקשר אם כבר יש לך את מספר),אז מה נשמע?עד הפעם הבאה שירוחם יעצבן אני כאן ויש לי כמה דברים לסדר(לוח אירועים למשל...)

lgmtk

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

זה רק אני או שהוספת את ההודעה שלי לשירשור

lori4

New member
ברוכה השבה../images/Emo13.gif

(לא היה לי משהו מקורי יותר
) היה ברור שזה ירוחם אני חושבת שהוא נהנה לעשות לך צרות, וברור שהתגעגענו אליך(איך לא?)

Apikachu L

New member
ליסטה - חזרת

אתמול בצ'ט כולם היו מדוכאים ביגללך - ממש בכינו (באמוטיקנים) וסיפרנו בדיחות כדי להתעודד.... מה כבר לא חשבנו שקרה לך.... בכל מיקרה אני מזה שמחה שחזרת... אופסי - שוב הגזמתי......

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

לא צריך להגזים,לבכות ולהיות מדוכאים בגללי,הפורום חי וקיים גם כשאני לא נמצאת,פורום לא נבנה רק על מנהל אבל האמת בלי כול הפלסף הקבוע שלי אני ממש מתרגשת לשמוע כאלה דברים
אני
אתכם אנשים

Apikachu L

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה? פיספסתי משהו?

Digi Lista

New member
בסדר גמור ואיתך?../images/Emo13.gif

התמונה הזאת מעלה אסוטציאציות של מאט כערפד...*באפי,באפי,באפי*(אני מושפעת...)

Kenny Girl

New member
נכון

הייתי משועממת האיטנרנט והכבלים לא עבדו (תקלות באזור) בגלל זה גם הפסדתי דיג'ימון היום אז אני יראה שידור חוזר

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifאיזה חמודים../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

ממש מרגש לראות תגובות כאלה,אין לכם מה לפחד ולדאוג אני לא נוטשת אתכם מרצון בדרך כלל(וגם אז אני מודיעה)וחוץ מיזה אני לא יכולה לנטוש להרבה זמן כי אני מתגעגעת

../images/Emo92.gif זה הכל מאהבה...

כולם אוהבים אותך כאן ליסטה וכשנעלמת פתאום כולם כאן נבהלו...

Digi Lista

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גם אני אוהבת מאוד את כולם
באמת שאני שמחה להכיר כול חבר וחבר,ולא רק כחבר פורום אלא כבניאדם כולם כאן באמת אחלה וכבוד גדול להיות חלק מכם

למעלה