אהלן! שאלה:

אהלן! שאלה:

אני רוצה לברר אם יש לי בבית שדים ושמעתי על הניסוי עם הקמח על הריצפה והעקבות של התרנגולות. השאלה שלי היא האם אני חייב לישון בחדר בזמן הניסוי או שהחדר יכול להיות ריק? תודה!

אופסס יש שירשור על הניסוי בדף הזה..

אבל השאלה שלי עדיין תקפה....

למה נראה לך שיש לך שדים בבית?

מה גרם לך לחשוב כך? על אדמת הקודש לרוב אין שדים והם גם לא באים סתם כך

אמממ האמת שבהתחלה חשבתי שזה רוחות

אחרי שהיו מספר תופעות אצלי בחדר הלכתי לרב, שאמר לי שאלו שדים, אבל הוא לא אמר לי מה לעשות בנידון... דווקא שמעתי על זה שאין שדים בישראל וזה היה לי מוזר שרב אמר לי שאלו שדים. ובכל זאת, איך עושים את הניסוי הזה?

את יודעת אולי איך אני יכול לזהות

אם זה שד או לא? אני מתכוון חוץ מהניסוי עם הקמח. איך הם נראים, קולות שלהם, ודברים כאלה. נראה לי שהיום אני ינסה את הקמח על הריצפה נראה מה יהיה.

לכן אני שואלת על סמך מה שיערת שיש

בביתך שדים? מה היה ? מה קרה? כי זה לא ממש הגיוני ולא כל רב אכן יודע מה הוא עושה

אמממ כל מיני...

בלילות יש קולות של צעדים בבית, קולות של חפצים זזים או נגררים על הריצפה. יש כל הזמן תחושה של נוכחות זרה גם אם אין אף אחד בחדר, הרגשה שמישהו מסתכל עליי. פעם אחד גם ראיתי ילד שהסתכל עליי והוא אמר לי משהו כמו "בוא אליי" או משהו כזה. יש קולות כמו שהרדיו עושה כשהוא לא מכוון על תחנה (הרעש הלבן, למי שראה את הסרט) פסססס כזה, וזה מה שהרב קישר לשדים. הואאמר שאילו הקולות שלהם. מה שהדהים אותי כשהלכתי לרב זה שהוא ידע את כל מה שרציתי להגיד עוד לפני שאמרתי לו, הוא ידע את כל מה שיש לי בבית בלי שאני יגיד לו בכלל, וזה מה שגרם לי להאמין שהוא רב רציני. אגב, אם זה רק אני הייתי שם לב לדברים האלה הייתי אומר שהשתגעתי, אבל גם האחים שלי עדים לכל הדברים האלה וגם חלק מהחברים שלי ראו דברים אצלי בבית, אז לא נראה לי שכולנו משוגעים.

just say lior

New member
עזוב אותך משטויות אתה היתגעתה

והדבקתה את החברים שלך חחחח סתם בצחוק עכשיו רציני תחליף מזוזות הכול הבית

טוב אז דבר ראשון זה לבדוק שוב

מזוזות ויש עוד כמה דברים שניתן לעשות על מנת להשקיט את המצב, כמו לשטוף את הבית עם מי ים ולשים בפינות הבית מלח ומעבר לזה מומלץ וכדאי לשים קטורת גם כן

אוקיי תודה

כמה פעמים צריך לשטוף עם מי הים? פעם אחת מספיקה? והקטורת זה קטורת רגילה כזו שעושה ריח טוב, או שזה משהו מיוחד? חחחח ובסוף לא ניסיתי את העיניין עם הקמח... פחדתי מדי...

כמה שצריך, כדאי לנסות בשבוע הראשון

כדי לראות מה קורה לשטוף כל יומיים ככה, ואז לחכות ולראות מה קורה.. וכן קטורת ריחנית עושה את העבודה

משום מה התפקששה לי ההודעה

אני אישית לא מאמינה בכל עניין פיזור הקמח, שטיפת הבית במי מלח וכד', כי אם באמת קיים שד בעל כוחות מאגיים עצומים, לא נראה לי שמלח זה מה שירתיע אותו, ובטח קמח זה לא מה שיחשוף אותו.. לדעתי מהתיאורים שלך אכן יש רמזים לנוכחות בביתך, אבל אין זה בהכרח אומר שזה שדים, אלא נשמה\נשמות שמסתובבות בביתך. דעי לך ששד זה מיתוס, שדים הם אינם חיות אדומות בעלות שיניים חדות וקרניים, אם כבר יש ישויות בדרגות שונות, ולא כל יישות היא חיובית, אך מכאן ועד תיאור שדים זה קצת רחוק... אל תלכי שולל כי "הרב אמר" ופני למדיום אמין ומנוסה שיבוא לבדוק את הבית ויסייע בשחרור אותן נשמות.

ידוע לי ששד זה לא חיה אדומה עם

שיניים חדות. אני יודע בערך מהם שדים, לפחות על פי היהדות, שדים לא תמיד באים עם כוונות רעות, כמו שיש רוחות רעות וטובות, יש גם שדים טובים ורעים. שדים הם גם יצורים חיים למחצה, ולכן יכול להיות שדברים גשמיים משפיעים עליו. מה לגבי מדיום? איפה אני מוצא אחד שאני יוכל לדעת בוודאות שהוא יודע מה הוא עושה?

אתה יכול להסביר יותר?

סתם מתוך עניין..אני חדשה בכל העסק..מה ראית בדיוק?ילד אמיתי שלא ראית מיקודם?ילד שהוא רוח?תסביר יותר זה מרתק!!!!!!!!! ומה בדיוק הרב אמר לך שהוא ידע ?מה הוא ידע נכון?תסביר לי יותר כדי שאני יאמין בזה!!!תודה...!

טוב... אני לא בדיוק נהנה לספר על זה

ואני גם מאמין שלא צריך לספר על זה לכל אחד, אבל הסיפור בקצרה הוא כזה: הייתי לבד בבית, שכבתי במיטה ואז אני שומע צעדים מחוץ לחדר שלי. הקטע הוא שלא התרגשתי יותר מדי כי אני רגיל לשמוע צעדים מוזרים אצלי בבית, אבל אז נכנס לי לחדר ילד קטן שמעולם לא ראיתי קודם. הוא היה בערך בגיל תשע או בסביבות הגיל הזה. הוא הגיע עד המיטה שלי ואז הוא הרים אליי את היד ואמר לי "בוא אליי" או "בוא איתי", אני לא זוכר בדיוק. הקטע הוא שהוא לא בדיוק אמר לי. אני לא יודע להסביר בדיוק, אבל זה היה כאילו אני שומע את הקול שלו בתוך הראש שלי, כאילו הוא מדבר לי לנשמה. הקיצר לא יודע להסביר את ההרגשה הזאת. מרוב פחד אני לא הגבתי בכלל, אבל הרגשתי כאילו אני רוצה לתת לו את היד שלי וללכת איתו. וזהו, אחרי כמה שניות הוא פשוט נעלם. אלה לא כל הפרטים, אני שומר לעצמי כמה דברים.

למעלה