הי, שי
אני לא חושב שאתה צריך להיות מוטרד מזה. לא משתגעים מעבודה רוחנית - בייחוד בהתיחס ל'מחפש הרוחני' הממוצע, שאולי גם עושה תרגילי הרפיה (מדיטציה למשל) או יוגה או סתם צוחק ונהנה מהחים, מה שמאפשר גמישות והגוף לא כל-כך עמוס. שגעון, ממה ששמעתי מתקיים לעיתים כשאדם חווה טראומה עמוקה מאוד. וישנו גם ענין הגנטיקה - אדם שבמשפחתו חלו במחלה, לפי מה שאומרים הוא חשוף לה יותר. אבל אני לא יודע הרבה על שגעון, אלו רק האמונות הפרטיות שלי (אולי כדי שלא אפחד ממנו גם כן). אגב, אספר שאצלי התחילו התקפי חרדה לאחר חיפוש אינטנסיבי - אחרי תחושה של 'היי', ירדתי לקרקע-מה שנקרא, וחוויתי באופן חי כל טראומה שהיתה לי, בחיים אלה ובחיים קודמים - די סבל, בתכל"ס. בכל אופן, אני חושב שזה טוב לקחת את הדברים באיזי - אין סיבה שיקרה לך משהו, אבל טוב לדעת להקשיב לעצמך ולמה שאתה מרגיש. הפחד, גם הוא, כולה פחד בסופו של ענין. איזושהי אנרגיה. לפעמים בהתבוננות כנה באנרגיה, אנחנו מכירים בה מפרספקטיבה שונה - ומה שקראנו לו פחד נחווה ככולה עוד תחושה. זה עלול לכלות ממנו ולהקל. הדברים שכתבתי הם על פי נסיוני האישי, ולמרות זאת הייתי מציע לך לסמוך יותר על הספרות המקצועית - אני מניח שתמצא שם עיצות חכמות משלי. באהבה - אלעד