אהלן. שאלה דחופה.

אהלן. שאלה דחופה.

יצא לי לשמוע אתמול שירים של להקת "דיסטארבד" למי שמכיר. באנגלית כותבים אותם..disturbed הצלחתי רק להשיג שהסולן יהודי. והם יצאו בשנת 2000. למי שמכיר אותם. אני מאוד מאוד מאוד אשמח לעוד מידע עליהם. אני ממש חייב. אז כל סוג של מידע עליהם אם אתם יודעים ויש לכם... אני אשמח מאוד. אין לי שאלה ספציפית.... כל מידע...לא משנה איזה...מה שיש לכם על הלהקה אני חייב. בינתיים למי שלא מכיר או לא זוכר אני ישים כאן קישור לקליפ שלהם.... שבאמצע השיר הסולן שר גם בעברית. http://www.youtube.com/watch?v=TJgJOIDDUV0 אז תודה מראש. יוני.

M e n s R e a

New member
אני לא יודע אם זה בעברית

למרות שזה נשמע כמו "מפחד". בכל מקרה, שמעתי שהוא היה חרדי פעם. להקה מצוינת. מצטער, לא יודע עוד פרטים. גוגל

אוקיי אז היום השגתי פרטים.....

השגתי פרטים בבצפר היום עליהם וככה זה הולך... הסולן הוא היה חרידי פעם...היה גר בי-ם.... הוא נאנס כשהוא היה קטן ע"י אחד מהרבנים שלו.... ואז הוא היתמרד נגד הדת..והחליט לחזור בשאלה. ההורים שלו כעסו על היותו חילוני והחליטו להעיף אותו מהבית. הוא כבר היה בערך בגיל 18 +. הוא טס לאמריקה ואיכשהו היתגלגל לכך שהוא הקים להקה. אכן הוא אומר בשיר הזה פעמיים את המילה "לפחד". הם הוקמו בשנת 2000 הוציאו שלושה אלבומים. וכרגע יש שקט מהם טוטאלית. שזה אומר שגם אין הופעות. זה ניראה כאילו הם מיתפרקים למרות שעדיין לא יצאו עם הודעה מפורשת. זהו..זה מה יש לי. אם יש למישהו משו להוסיף אני אשמח מאוד. תודה.

M e n s R e a

New member
הם מתפרקים?

באסה. אחד הדברים היחידים הנורמאליים לטעמי שיצאו בשנים האחרונות. ואני מציע שתחפש בביוגרפיה שלהם, בטח באתר הרישמי או משהו. כי הסיפור הזה נשמע קצת קיצוני ומומצא מדי (יכול להיות נכון, אבל יכול להיות גם סתם שמועות).

למעלה