אהלן . קטטה בבית שמש

סנטה

New member
אהלן . קטטה בבית שמש

קראתי פה בתפוז שהייתה איזה תקרית לא נעימה אצלכם . קטטה בין צעירים " בקטטה שפרצה הערב בעיר בית שמש נפצעו שלושה צעירים. אחד מהם נפצע באורח קשה מדקירת סכין ושניים אחרים נפצעו באורח קל. בגלי צה"ל דווח כי הפצועים פונו לבית החולים הדסה עין כרם. כמה מהצעירים עוכבו לחקירה. " בכל מקרה אני מקווה שכל חברי הפורום בסדר ובכלל שהכול בסדר ושאמיר הנחמד ורותם המתוקה המנהלים התותחים שלכם בסדר !

yossi018

New member
../images/Emo12.gif מה? מתי? מי? איך?

פרטים פרטים... מה היה הבנתי שזה קרה ברח' הגפן או משהו כזה (ynet)... ולא כתוב שהוא נהרג כתוב נפצע קשה...

faith2

New member
יוווו אני בשוק.

מישהו יודע מי זה? ושגיא תודה על האינפורמציה!

tanya666

New member
כן...

כמו שכבר אמרו שזה אלכס קוזוקין, הוא מת, והוא יותר נכון מהגבעה- בשמונה קומות שם...אני לא כ"כ מכירה אותו...אבל בערך...

אחרי הודעה שאלברט השאיר..

לי, אני מעדיפה לא להגיד עוד כלום בעניין. יכול להיות שמישהו מהחברים או משפחה שלו קרא את ההודעה עוד לפני שזה נודע להם <זה מה שאלברט אמר לי>. בכל אופן, חכו שזה יגיע לחדשות.

../images/Emo2.gifיוווו מתי כך זה קרהה??????

אניי ממש בהלם!! לא שמעתי ולא ראיתי כלום... מתי כל זה קרה??? ומי הפצועים מישהו יודע??

רק שתדעו לכם.. בקשר לקטטה!!../images/Emo18.gif

לפי מקורות שלי... דבר כזה קרה לפני מספר שנים כשהיתה קטטה בין אטיופים לרוסים וזה נגמר בהרבה הרוגים ופצועים... אז כמו שאומרים.. הנה ההיסטוריה חוזרת.. רק שהפעם זה ישראלים ותיקים נגד עולים חדשים...(מקרה דומה קרה בכיכר מומי לפני כשבועיים אבל לא היו דקירות) רק שתדעו לכם שבזה זה א נגמר!! זה רק התחיל אז תשמרו על עצמכם!!

דן צ

New member
הרבה הרוגים ופצועים????

בבית שמש? לא היה ולא נברא, שמועות........

הקזבלן

New member
בקשר לרצח

כתוב שזה אלכסנדר קוזקין זה היה ברחוב הגפן איפה הפיצה והמכות שהיו לפני שבועיים בכיכר מומי היו בין אתיופים ל"וותיקים" לא משוה רציני גם לא כל כך מכות דחיפות ודברים כאלה לפי מה שידוע לי. ומכות לפני כמה שניים נראה לי שזה סתם המצאה בחייים שלי לא שמעתי על זה

אז ככה...

תראו.. אני שמעתי את זה ממישהו שהיה מעורב בזה... ואני בטוחה שזה לא שקר! זה קרה לפני די הרבה זמן... ולא נראה לי שפירסמו את זה בגדול.. בכל מקרה זה היה! וזה חוזר!

MS6

New member
נראה לך הרוגים ופצועים ולא פירסמו..

את זה?? לא יכול להיות..

אני לא כזה בשוק.......

אני נוסע שבת לנתניה, ואני חוזר ו...... בום!! מזה? מה הולך כאן? סתם, זה היה רק ענין של זמן עד שמשהו כזה יקרה, אני בעצמי הייתי בסכנת חיים עד לפני חודשיים, שאיימו עלי עם סכינים והייתי נאלץ להסתתר בבית שלי... בקיצור, בית שמש עיר בצמיחה (של הפשע...)... שבוע טוב לכולם! שיהיה שבוע קצת יותר טוב..

אנשים.....

אני לא יודע אם להיות שמח או להיות עצוב... אני מניח שאני פשוט יכול להגיד שאני שמח שהוא שם ואני עצוב שבגלל זה הוא שם.. אתם לא מבינים... אז אני אסביר לכם..... במוצ"ש ישבתי וראיתי כתבה על הרצח שהיה בבית שמש... והראו תמונה של 5 הנערים העצורים נכנסים לבית משפט.... רובם היו עם חולצות על הפנים וכל זה... אבל אחד..... אחד שיש לו כל כך הרבה אגו, שתופס מעצמו כל כך הרבה, אותו אחד!! לפני כחודשיים אותו אחד איים עלי ברצח, הוא אמר שהוא ירצח אותי, ואני (כמו שכבר כתבתי) נאלצתי להסתתר בבית עד יעבור הזעם.... בהתחלה צחקתי, אמרתי לעצמי, הכל איומים, אבל אמרו לי שעדיף שאני ישאר בבית או שאני אסתובב מחו לבית שמש...... עכשיו הנער הזה שם, בירושלים, נכנס להערכת מעצר........ אני שמח שהוא שם, אבל אני עצוב שהוא היה צריך לרצוח מישהו כדי להיות שם.....

faith2

New member
וואלה צודק.....

חבל שזה מה שהיה צריך לקרות בשביל שהואר יגיע למקום הזה. אני לא מבינה איך הגענו למצב שנערים פשוט מחליטים לקחת את תפקיד האלוהים....ולהחליט מי יחיה ומי ימות....

אולי בגלל.....

שאלוהים נותן לנו את החופש לבחור... נותן לנו את החופש לבחור אם לשלם לבן אדם על המחשבים שהוא קנה, או לרצוח אותו!!

למעלה