אהלן! צריכה המלצה

• פותח הנושא isw
  • פורסם בתאריך

isw

New member
אהלן! צריכה המלצה

אני מתלבטת אם לקנות לאחותי ליומולדת דיסק של קרן אן [היא חולה עליה משום מה- מכירה רק שיר אחד] או דיסק של פרנטה? שיש בו ת'חידוש לשיר המהמם bizzare love triangle. מישו מכיר משו וממליץ? המון תודה!

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

לא שמעתי שום דבר של Frente חוץ מהביזאר לוב טרינגל.... Not going anywhere של קרן אן זה אלבום נחמד... אבל זה אלבום לבתי קפה - הוא כולו פולק אקוסטי שקט, אם היא ממש אוהבת ת'סגנון קני לה...אם היא אוהבת רק שיר אחד עדיף לקנות לה סוזן וגה (שיש להן קול דומה, וסוזן וגה יותר פולק-פופ..)

isw

New member
את סוזן וגה יש לה..

טוב נראה לי שאני לא אאמר על פרנטה ואלך על קרן אן.. יותר טוב מהקרן פלס שהיא קיבלה מהחברות שלה זה בטוח יהיה.. תודה אמיל!

Rוית

New member
אני בעד קרן אן גם..!

היא מגיעה לחיפה להופעה! יאיי!!

avivs

New member
מתי היא מגיעה?

איפה המופע? כבר אפשר לקנות כרטיסים?

Rוית

New member
יום שישי הזה, במרתף עשר בחיפה

הקופות נפתחות חצי שעה לפני ההופעה.

AlanisJunkie

New member
כותרת ההודעה שלך כזו אקטואלית

פחות או יותר. :)אקטואלית עד לפני שבוע-שבועיים.

AlanisJunkie

New member
נו, התכוונתי לכל נושא המלחמה

"יום שישי הזה במרתף", בדיחות מלחמה...

j u n k

New member
גם אני בעדה...

היא מקסימה והזויה ביותר, ולא מתאימה לכל אחד בכלל אבל בהחלט מעניינת..

peach plum pear

New member
לא זה ולא זה.

תקני אך ורק את האלבום הסו קולד קאוס של איה כורם !!!!!!!!11111

isw

New member
תודה לכולם!

קרן אן איט איז... עכשיו צריך למצוא זמן להגיע לירושלם לתו השמיני... ד"א, מישו כבר שמע ת'חדש של רג'ינה ספקטור שכולם משווים לפיונה?

Jagged chaos

New member
לא שמעתי.

אבל הבנתי שאלבום מאכזב מצידה, יותר מידי מיינסטרים ופשרה אומנותית יש בו...

AlanisJunkie

New member
פשרה אומנותית, השוו אותה באחת

הביקורות לאלאניס. זו היתה ביקורת לא מחמיאה. אני גם לא האזנתי לאלבום הזה אבל מתכוון כן להאזין.

peach plum pear

New member
יופי באמת פורום אלאניס מוריסט

לפני שלוש שנים בערך נכנסתי לכאן ואמרתי לכם, איי, רג'ינה ספקטור רוסייה גזעית ונוטפת סקס- שמעו אותה. אך אף אחד לא התעניין. אבל עכשיו היא בגלגלצ לצד אלאניס מוריסט !!!!1111 והדיסק האחרון מגניב לעיתים, אבל לא משהו שאקח איתי לאי בודד או אשמיע בהלוויתי. כה חבל. סתם, לא באמת. אבל קצת חבל. ודי, מצאו קצת פסולת בריטית, הכל כל כך אמריקאי כאן. או קנדי. או רוסי. אבל אתם מתוקים וכו'.

למעלה