אהלן, צריך את עזרתכם

Pearl Boy

New member
אז ככה:

אני יקיר, הדרכתי את קבוצה 35 בסמינר בזלת. יש כמה דברים שלא נתתי לכמה מהחניכים ואני רוצה שהם יקבלו את זה. זה דפים כאלה שכל אחד רשם למישהו אחר משהו על הדף עם השם שלו. הילדים שאני צריך להביא להם את זה זה: זאת ספיר טל מגזר (שאליה אני אמצא דרך להגיע כי גם אני מגזר) מאי בלו מדרום שרון. טל שניידר מרמת נגב (שאליה אוכל להעביר דרך הגרעין) ורותם רעני ממודיעין. בנוסף אני רוצה שתדעו שלהדריך במדצים זה לא קל, אבל זה אחד הדברים הכי משמעותיים שאפשר לעבור בשנה הזאת של גרעין עודד.

spraizler

New member
אהלן יקיר

אתה מוזמן לחפש באתר בחטבמופון אולי יש אנשים מהישובים האלו או מהמועצות האלו שאתה מכיר ותעביר דרכם. או אולי האנשים האלו כבר נמצאים שם. בכל מקרה אם אתה מעלה חרס בחיפושיך, אתה מוזמן לשלוח הודעה ל: [email protected] ואנחנו נפרסם באתר שהאנשים האלה או אנשים שמכירים אותם יצרו איתך קשר.

d a f n a s

New member
אז ככה..

בקשר לרותם רעני מחבל מודיעין, אני לא מכירה אותה אבל אני ממודיעין ואתה גם יכול להעביר לה את זה דרך יעל שאיתך בקומונה... ואם אתה רוצה אני יכולה גם להביא לך את המספר של משה הרכז אולי הוא יוכל לעזור לך יותר..

Pearl Boy

New member
לגבי רתם

קודם כל הוא בן, והוא משילת, מי כתב לי ת'הודעה עליו ד"א? רק שתדעו שעשה לי ממש טוב על הלב לראות במדצ"ים חבר'ה שהולכים עם חולצות כחולות של פתחיה וגם לשמוע כל הזמן מורל גזר בכל מקום =] גם מורל שמטה יהודה וחולצות של קן המזלג =]... שני מקומות שיהיו בשבילי הבית לתמיד.

d a f n a s

New member
אופס... סורי..

זאת דפנה מחבל מודיעין- משמר השבעה גרעינרית לעתיד..

היי יקיר! ../images/Emo9.gif

מי זאת ספיר טל?
יצאו ספיר חג'אג' מעזריה וספיר גיא מיד רמבם... מאיפה היא? ומי עוד מגזר היה בקבוצה שלך?

למעלה