אהלן פורם שאלה יש מועדון ששבש אצלנו בראשון? כי אם לא כדאי לפתוח אחד
ד דרדסית כחולת עיניים New member 11/12/05 #2 האמת אני מעדיפה מועדון.... לטאקי!! וכן עם הקלף המעצבן!!!
A avihi81 New member 11/12/05 #4 חחחחחחח כל אחד והעדפות שלו... אני לא מחליף ת'ששבש בעד שום משחק ואין מועדון כזה אני חושב שזה קיפוח
M Matanhirsch New member 11/12/05 #5 מצאת את הפורום המתאים פורום ראשון לציון..אתה רוצה מועדון שש-בש??תנסה לארגן בעצמך.. חברים,אנשים מהפורום,בית ספר(אם אתה לומד)..תשאל גם בעוד פורומים אולי.. בהצלחה
מצאת את הפורום המתאים פורום ראשון לציון..אתה רוצה מועדון שש-בש??תנסה לארגן בעצמך.. חברים,אנשים מהפורום,בית ספר(אם אתה לומד)..תשאל גם בעוד פורומים אולי.. בהצלחה
H HONKY TONK WOMAN New member 11/12/05 #7 שש בש זו המומחיות שלי! (אחת מכמה כמובן ) אפשר לארגן טורניר במפגש פורום.
A avihi81 New member 12/12/05 #9 אני שמח על התגובות שלכם חסר לנו מקום אבל אני עובד על זה מי שרוצה מוזמן לעזור תודה
H HONKY TONK WOMAN New member 15/12/05 #17 כי עד היום לא השתתפתי אפילו במפגש בודד, אז אתה רוצה שאני אארגן אחד?
C cobainos New member 16/12/05 #18 "לא השתתפתי אפילו במפגש בודד" בהתחשב בזה שהיה רק מפגש בודד,אין צורך לכתוב "אפילו" וזה גם אומר שאת לא פטורה מלארגן
"לא השתתפתי אפילו במפגש בודד" בהתחשב בזה שהיה רק מפגש בודד,אין צורך לכתוב "אפילו" וזה גם אומר שאת לא פטורה מלארגן
ק קיר קמט New member 13/12/05 #14 יאללה, נארגן מחר בערב, בסככה של הזקנים שמשחקים שחמט בגן העיר אה, לא ששבש צריך לשחק בים אז בים
ק קיר קמט New member 13/12/05 #11 אני לוקח את כולכם עם יד אחת מאחורי הגב. (אולי בגלל שלא צריך אותה בשביל שש-בש...)