אהלן נשמות

ועוד שאלה ../images/Emo9.gif

האם באמת אתה שותף למסר של הסרט כפי שהבנתי אותו - שחלומות מועדים להתנפץ לנוכח מציאות אכזרית???

eloshi

New member
בתור יוצר הסרט אני אמור לומר שכן

שבטח שאני שותף למסר אם כתבתי אותו, אבל לא באופן מלא. זוהי רק נקודת מבט, מעין אזהרה ולקיחת החלומות בערבון מוגבל. לא היה לי קשר כלשהו עם נעמי לפני כן אבל מכיוון שהיא גרה לא רחוק ממני, בכנרת, היה על מה לדבר כשרציתי ללהק אותה.

eloshi

New member
אהלן נשמות

נעלמתי לקצת זמן כמו ששמתם לב אולי... הייתי מאוד עסוק עם העריכה של הסרט גמר שלי אבל עכשיו זה נגמר ( ובהצלחה
) ריקי ואורי, ראיתי את המסרים שלכם, תודה על הדאגה, אני מקווה להתקשר אליכם בשבוע הקרוב. באופן כללי אין חדש. יש לי כמה בדיקות שנראה לי שכבר כתבתי עליהם. הם לא קשורות ישירות לCF אבל כן קשורות לנשימה (כנראה, אני כבר לא יודע
) שבוע טוב, אילון.

orii

New member
היי אילון

בטח ששמנו לב שנעלמת. אני מאוד שמח שחזרת אלינו, כדי שנוכל להשלים את הדיבורים שהתחלנו. אנא קרא את התגובה האחרונה שלי אלייך השרשור בדף השני של הפורום. להשתמע, אורי

היי גם ממני

אני ה"שוטר הטוב" בסיפור
. מודה, שלמרות האמת המדעית בדבריו של אורי, נורא מפחיד לקרוא אותו...

ואויש... כבר אתמול רציתי ושכחתי

לברך אותך על גמר הסרט. ספר קצת יותר פרטים... מעניין, השנה תלמידי י"ב מפתח תקווה הכינו סרט גמר על CF. אני כבר מחכה לשמוע מהם ובעצם לצפות בתוצאה.. כמישהי שעבר את בחינות הבגרות לפי יותר מיליון שנים (טוב, בערך...) אני מתקנאה בשם הילדה שהייתי באפשרויות שיש לכם היום- מוסיקה, סרטים, התעמלות. איזה כיף!

eloshi

New member
קצת על הסרט "כרוניקה של זריחה ושקיעה"

זהירות, חפירה לפניכם: באופן כללי הסרט עוסק בחלום ושברו ומסופר ע"י הצגת חלום התהילה והתנפצותו. כל הסרט (14 דק') מתרחש בתוך חלל אחד- סלון. העלילה: יפית (אחיינת שלי), ילדה שהיא בעצם אישה קטנה, מכניסה אותנו במהלך הסרט לפנטזיות שלה לגבי חיי הזוהר שצפויים לה והסגידה אליה שתבוא בעקבות זאת. במהלך הסרט יפית נעלמת ובמקומה מגיעה זקנה (נעמי פולני) בודדה, קרה ופסימית בצורה מחרידה שמקשיבה לתוכנית רדיו של שדרן דכאוני ושניהם יחד מייאשים את הצופה בכך שהם מגיעים למסקנה שלחלומות הילדות אין תכלית וסופם להתנפץ. הייתי בטוח שבגלל העלילה הסבוכה והלא קלאסית הסרט יפול בבגרות אבל הבוחן אהב ונתן לי 100
בקרוב אעלה אותו לאינטרנט או משהו ככה שתוכלו לצפות ולתת את דעתכם.

orii

New member
יאללה, תעלה אותו ליוטיוב, ננראה אותו

נשמע נורא כבד. מעניין איך זה נראה. כל הכבוד שהצלחת ללהק שחקנית כמו נעמי פולני. אורי

למעלה