אהלן מתופפים!!

nnnbbb

New member
אהלן מתופפים!!

שמי ישי, אני בן 22, ניגנתי כ10 שנים,הקלטות,הופעות,הכל!! ואז בצבא זה התחיל לרדת..והשתחררתי לפני חצי שנה ומאז המערכת נמצאת מולי,ופשוט אין לי את התשוקה לנגן..פעם הייתי מנגן כל יום,עד 10 בלילה..ווהיום היא סתם מתלאת אבק,וכואב לי הלב..וכולם מכריחים אותי לחזור....אבל איפה התשוקה לתופים!??!. אז החלטתי להחזיר אותה,ובכח! יש למישהו איזה תרגילים טובים שיחזירו אותי לכושר?רעיונות נחמדים? שירים מגניבים וכיפים שאפשר לנגן (עד היום הייתי מנגן סטינג,דייב מטיוס וכו'..)..ואת האמת,הסשנים של הכושים (ואני לא גזען) ניראים מדליקים,ניראה לי שאנגן קצת כך..יש שירים מומלצים? תודה !!! ואחלה פורום, אני ממגדל העמק..אם מישהו שואל..

nnnbbb

New member
אני גר ב..

רסקו,לייד הרב גרוסמן..צמוד אליו..ומלווה אותו בתפילות...

kfirshap

New member
וואלה אחי אני מזמין אותך לבוא לנגן איתנו

אני גר בנצרת עילית, ואני אמנם מנגן יחסית מעט זמן אבל יש מועדון בעיר שלנו שנקרא מועדון נענ"ע, יכול להיות שמעת עליו פעם אתה יכול למצוא שם הרכבים ולנגן תמיד חוצמזה אתה מוזמן להתקשר למורה שלי (לא בשבת שנכנסת ב7:08) ולדבר איתו לקבוע איתו פגישה ככה אולי תרצה לללמוד אצלו ואם לא אז להחליף חומר הוא מאוד ישמח לפגוש כל מורה וללמד ולהתלמד ממנו=] הוא פיוז'ניסט אם אתה אוהב פיוז'ן חוצמזה בעפולה אם אתה לא יודע קיים בית המוזיקה, אתה מוזמן לבקר שם ולשמוע את התוכניות שלהם למתופפים אולי לנגן שם לקבל מידע להפגש עם לאוניד (מורה ענק! אחד המורים הכי טובים שיש לדעתי, הוא הוציא מתופפים ענקיים! תזמורות צה"ל, המורה שלי, מתופפים בקונסרבטוריונים ולהקות שונות! חבל על הזמן...) ואתה גם מוזמן להוסיף אותי לאיסיקיו אני מכיר להקה במגדל העמק שמחפשת מתופף האיסי שלי 8903730

למעלה