אהלן מקווה שתעזרו

אהלן מקווה שתעזרו

השתחררתי לא מזמן אחרי שירות קרבי והנסיכה שלי נשארה איתי מהתחלה ועד הסוף עכשיו מחפש מתנת פיצוי על שלוש שנים משהו אדיר הצעות?
 

ohryy

New member
מזל טוב

בשעה טובה איזה כיף לך! זה בטח מהר מאוד אבל טוסו לחול ותהיה רק אתם כל הזמן ביחד, מה יותר כיף מזה. קיבלת מענק עם לא הכפת לך להשתמש בו אז תשתמש בו לזה טוסו למקום רומנטי לא רק לסופש ליותר זמןת או קרוז נחמד זה באמת משהו שכל אחד אוהב. תפתיע אתה עם כרטיסים!
 

מאיויוXD

New member
תקדיש לה כמה ימים

בצימר / מלון / חופשה בארץ / בחו"ל, בטוחה שזה יהיה "פיצוי" הולם על ה3 שנים האלה...:)
 
בהחלט מגיע לה פיצוי :)

אני מציעה לך להזמין לכם איזה חופשה מפנקת בארץ או אפילו סתם יום בספא שתהיו רק שניכם ביחד.. וגם בנוסף להוסיף לזה עוד משהו סמלי כמו סט של שרשרת ועגילים משהו יפה וכמובן שברכה מכל הלב.. זאת מתנה מושלמת מבחינתי :)
 
../images/Emo192.gif../images/Emo23.gif מדהים !!!!

מעניין אם כל הגברים שנשארו עם חברות שלהם בצבא חושבים לפצות את האישה כמוך :) תומכת בהצעות שמעליי.. להקדיש לה כמה ימים ביחד.. :] אם זה בארץ\ בחו"ל תהנוווו
 
למעלה