אהלן, מ'ניינים?

Duppy Conqueror

New member
אהלן, מ'ניינים?

יש לי שאלה לגביי טרקטורון סטייל מיול וריינג'ר.... נניח אני רוצה לעשות רישיון על אחד כזה אז מה אני צריך לעשות, זה רישיון טרקטור כזה עם הקורס והכל? וגם זה חוסך לי לעשות תיאוריה לרישיון 02 הנכסף? בתודה מראש...

B B A

New member
אז ככה

טרקטורון לפי הבנתי הוא רישיון דרגה 01 כמו טרקטור, ועל כן זה רישיון טרקטור עם קורס והכל (הקורס שלי לקח שבועיים). אין חפיפה בין התאוריה לרישיון 01 לתאוריה ל 02 ולכן תצטרך בבוא העת גם לעשות תאוריה ל 02, אך ישנו יתרון משמעותי: חלק מהקורס כולל הדרכה בע"פ של התאוריה כך שהדבר יסייע לך מאוד כשתיגש לתאוריה 02.

Daemonlior

New member
בעיקרון..

פעם אמרו לי שהטרקטורון הוא לנסיעות שטח בלבד.. אבל אני מאמין שזה לא נכון.. בכל אופן, לפי התיאוריה שאני למדתי.. מותר לך לנסוע בכל סוגי הכבישים למעט כבישים מהירים.. והגבלת המהירות היא ל 40 קמ"ש..

Duppy Conqueror

New member
זהו

אני די בטוח שזה משהו של אזור השרון בעיקר, כי האמת שממש לא ראיתי הרבה כאלה במקומות אחרים וקרובים שלי בירושלים לא שמעו על זה, אבל התפתחה פה כזאת תרבות נהיגה בריינג'רים ומיולים ורכבי שירות למיניהם על כביש כאוטו למהדרין אני רק יודע שזה לא לכביש מהיר...

Daemonlior

New member
זה קיים בהרבה מקומות בארץ..

בפתח תקווה לא חסרים כאלה.. האמת היא שזה קיים בעיקר באזור השרון בגלל פשוט לאנשים ממקומות כאלה יש כסף ואבא תמיד יוכל לקנות איזה מיול לילד.. בכל אופן, ראיתי לא מעט טרקטורונים על הכבישים, אז אני מאמין שזה חוקי.. פשוט זכור לי שלפני כמה שנים מישהו אמר לי שאסור לעלות עם טרקטורון על הכביש אלא אם כן זה לחצות אותו מצד אחד לשני.. אני מאמין שזה סתם בולשיט..

Marble Arch

New member
שבועיים ואפשר לנהוג על ריינג'ר?..

עכשיו אני מבינה למה הכבישים מפוצצים ילדים קטנים ומעצבנים. כמה זה עולה בערך?

למעלה