אהלן מה קורה?

אהלן מה קורה?

קוראים לי בן ואני עושה מין שאלון קצר כזה בקשר לחנוכה, בשביל עבודה לביצפר... אני אודה מאד לכל מי שיכול לענות! תודה! גיל: אזור מגורים: בן/בת: 1. כמה ימים נמשך חנוכה? 2. למה? 3. למה בחנוכה אוכלים מאכלים עם שמן? 4. כמה קרבות נלחמו המכבים לפני שנצחו את היוונים? 5. כמה אחים היו ליהודה המכבי? 6. מי היה האח שתפס את מקומו של יהודה אחרי שהוא נהרג? 7. איך קראו לאביו? 8. בעקבות מה פרץ המרד? 9. איך נהרג אלעזר? וסתם שאלה לסיום: איזה ריבה את/ה הכי אוהב בסופגניה?
9. מאיזה ספר לומדים את סיפור המכבים?

אוף... תיקון:

קוראים לי בן ואני עושה מין שאלון קצר כזה בקשר לחנוכה, בשביל עבודה לביצפר... אני אודה מאד לכל מי שיכול לענות! תודה! גיל: אזור מגורים: בן/בת: 1. כמה ימים נמשך חנוכה? 2. למה? 3. למה בחנוכה אוכלים מאכלים עם שמן? 4. כמה קרבות נלחמו המכבים לפני שנצחו את היוונים? 5. כמה אחים היו ליהודה המכבי? 6. מי היה האח שתפס את מקומו של יהודה אחרי שהוא נהרג? 7. איך קראו לאביו? 8. בעקבות מה פרץ המרד? 9. איך נהרג אלעזר? 10. מאיזה ספר לומדים את סיפור המכבים? וסתם שאלה לסיום: איזה ריבה את/ה הכי אוהב בסופגניה?

אני אנסה לענות...

גיל: 14 אזור מגורים: כפ"ס בן/בת: בת 1. כמה ימים נמשך חנוכה? 8 2. למה? כי כד השמן הספיק ל8 ימים 3. למה בחנוכה אוכלים מאכלים עם שמן? בגלל הכד 4. כמה קרבות נלחמו המכבים לפני שנצחו את היוונים? שכחתי 5. כמה אחים היו ליהודה המכבי? 3 נראלי 6. מי היה האח שתפס את מקומו של יהודה אחרי שהוא נהרג? לא זוכרת 7. איך קראו לאביו? מתתיהו 8. בעקבות מה פרץ המרד? לא יודעת 9. איך נהרג אלעזר? מחץ אותו פיל לא?
10. מאיזה ספר לומדים את סיפור המכבים? זה לא ספר בתנ"ך.....

Skullie Roze

New member
אני.../images/Emo137.gif ../images/Emo14.gif

אזור מגורים: רחובות.
בן/בת: בת.
1. כמה ימים נמשך חנוכה? 8 ימים?
2. למה? כי נס פח השמן החזיק ל-8 ימים.
3. למה בחנוכה אוכלים מאכלים עם שמן? בגלל נס פח השמן נו!
4. כמה קרבות נלחמו המכבים לפני שנצחו את היוונים? 32?
5. כמה אחים היו ליהודה המכבי? שמונה?
6. מי היה האח שתפס את מקומו של יהודה אחרי שהוא נהרג? המכבי?
7. איך קראו לאביו? שמוליק!
8. בעקבות מה פרץ המרד? בעקבות הבת של שמוליק המכבי ששכבה עם אנטיוכוס? :O
9. איך נהרג אלעזר?
10. מאיזה ספר לומדים את סיפור המכבים?
וסתם שאלה לסיום: איזה ריבה את/ה הכי אוהב בסופגניה?

-מנסה לענות-

קוראים לי בן ואני עושה מין שאלון קצר כזה בקשר לחנוכה, בשביל עבודה לביצפר... אני אודה מאד לכל מי שיכול לענות! תודה! בקשה
גיל:עוד מעט 12 אזור מגורים:כפ"ס בן/בת:בת 1. כמה ימים נמשך חנוכה?8 2. למה?בגלל כד השמן שהספיק ל-8 ימים 3. למה בחנוכה אוכלים מאכלים עם שמן?לא יודעת
4. כמה קרבות נלחמו המכבים לפני שנצחו את היוונים?מאיפה לי
5. כמה אחים היו ליהודה המכבי?נראה לי 5 6. מי היה האח שתפס את מקומו של יהודה אחרי שהוא נהרג?שמעון?חח לא יודעת
7. איך קראו לאביו?מתתיתיהו[נו לא יודעת איך קוראים לו
] 8. בעקבות מה פרץ המרד?בגלל שהם לא רצו להפוך למתיוונים ולא רצו שיהרגו אותם..[נראה לי
] 9. איך נהרג אלעזר?מאיפה לי
10. מאיזה ספר לומדים את סיפור המכבים?ספר המכבים?
וסתם שאלה לסיום: איזה ריבה את/ה הכי אוהב בסופגניה? בלי כלום
הודגש באמצעות מדגישומטיק

לא יודעת כלום חח

1. כמה ימים נמשך חנוכה? 8 2. למה? כי השמן הספיק ל8.. 3. למה בחנוכה אוכלים מאכלים עם שמן? ^^^ 4. כמה קרבות נלחמו המכבים לפני שנצחו את היוונים? לא יודעת 5. כמה אחים היו ליהודה המכבי? לא יודעת 6. מי היה האח שתפס את מקומו של יהודה אחרי שהוא נהרג? לא יודעת... 7. איך קראו לאביו? לא יודעת... 8. בעקבות מה פרץ המרד? לא יודעת יחח
9. איך נהרג אלעזר? לא יודעת 10. מאיזה ספר לומדים את סיפור המכבים? זה מספר..?

../images/Emo138.gif

גיל: 17 אזור מגורים: יש"ע בן/בת: בן 1. כמה ימים נמשך חנוכה? 8 2. למה? כי פך השמן הספיק ל-8 ימים... 3. למה בחנוכה אוכלים מאכלים עם שמן? בגלל פך השמן.. 4. כמה קרבות נלחמו המכבים לפני שנצחו את היוונים? 5. כמה אחים היו ליהודה המכבי? 5 נראה לי... 6. מי היה האח שתפס את מקומו של יהודה אחרי שהוא נהרג? יונתן. 7. איך קראו לאביו? מתיתיהו חשמונאי 8. בעקבות מה פרץ המרד? בגלל "הכפיה הדתית" של היוונים, הכנסת הצלם להיכל והאיסורים על לימוד תורה, ברית מילה וכו'.. 9. איך נהרג אלעזר? הפיל מעך אותו.. 10. מאיזה ספר לומדים את סיפור המכבים? ספר המכבים ונראה לי גם מיוספוס פלאבוס לא? וסתם שאלה לסיום: איזה ריבה את/ה הכי אוהב בסופגניה? או ריבת חלב או כלום!

essit

New member
חג שמיייייייח!~!

אזור מגורים:חולון בן/בת:בת 1. כמה ימים נמשך חנוכה?8 ימים 2. למה?בגלל שהשמן הספיק למנורה ל8 ימים 3. למה בחנוכה אוכלים מאכלים עם שמן?בכלל השמן שהספיק ל8 ימים 4. כמה קרבות נלחמו המכבים לפני שנצחו את היוונים? 5. כמה אחים היו ליהודה המכבי?3 6. מי היה האח שתפס את מקומו של יהודה אחרי שהוא נהרג? 7. איך קראו לאביו?מתיתיהו החשמונאי 8. בעקבות מה פרץ המרד?נראה לי בגלל שהיו יהודים שלא רצו להפוך למתיוונים 9. איך נהרג אלעזר? 10. מאיזה ספר לומדים את סיפור המכבים? וסתם שאלה לסיום: איזה ריבה את/ה הכי אוהב בסופגניה? בלי כלום אבל גם ריבת חלב נחמדה...

MiChELLey

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifעונהההה

1. כמה ימים נמשך חנוכה?8 2. למה?כי-כד-השמן-הספיק-ל8-ימים 3. למה בחנוכה אוכלים מאכלים עם שמן?בגלל-כד-השמן 4. כמה קרבות נלחמו המכבים לפני שנצחו את היוונים?אין-לי-מושג 5. כמה אחים היו ליהודה המכבי?4? 6. מי היה האח שתפס את מקומו של יהודה אחרי שהוא נהרג? 7. איך קראו לאביו?מתתיהו-החשמונאי 8. בעקבות מה פרץ המרד?לא-יודעת 9. איך נהרג אלעזר?לא-יודעת וסתם שאלה לסיום: איזה ריבה את/ה הכי אוהב בסופגניה? רגילה-של-תותים 9. מאיזה ספר לומדים את סיפור המכבים?לא-יודעת

מ א מ י2

New member
--עונה עונה--

אזור מגורים:יבנה בן/בת:בת
1. כמה ימים נמשך חנוכה?8 ימים 2. למה?כי כד השמן הספיק לשמונה ימים 3. למה בחנוכה אוכלים מאכלים עם שמן?בגלל כד השמן
4. כמה קרבות נלחמו המכבים לפני שנצחו את היוונים?הממ..הרבה?
5. כמה אחים היו ליהודה המכבי?או 4 או 3 נראלי.. 6. מי היה האח שתפס את מקומו של יהודה אחרי שהוא נהרג? לא יודעת
7. איך קראו לאביו?מתתיהו החשמוני 8. בעקבות מה פרץ המרד?אני שמעתי,שהמרד בכלל התחיל בגלל אחותם של האחים החשמונאים,אומרים שזה נכון ויש כאלה שאומרים שזה בגלל היוונים,אני חושבת שזה בגלל האחות
9. איך נהרג אלעזר?דרך עליו פיל..? 10. מאיזה ספר לומדים את סיפור המכבים?זה בתנך בכלל??? וסתם שאלה לסיום: איזה ריבה את/ה הכי אוהב בסופגניה? שוקולד,ריבה (רגילה) וריבת חלב-יאממייי

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אניי../images/Emo9.gif

גיל: 12 וחצי אזור מגורים: כפ"ס בן/בת: בת 1. כמה ימים נמשך חנוכה? 8 2. למה? בגלל נס פח השמן 3. למה בחנוכה אוכלים מאכלים עם שמן? בגלל הנס הזה עם פח השמן נו>< 4. כמה קרבות נלחמו המכבים לפני שנצחו את היוונים? הומממ.. מאיפה לי>< 5. כמה אחים היו ליהודה המכבי? אממ.. לאיודעתתת>< 7? לא>< 6. מי היה האח שתפס את מקומו של יהודה אחרי שהוא נהרג? אמממ....
לאדעתתת 7. איך קראו לאביו? מתתיהו?? לא:| לא יודעתתת>< 8. בעקבות מה פרץ המרד? בעקבות הגזירות של אנטיוכוס וזה 9. איך נהרג אלעזר? מאיפה לי וסתם שאלה לסיום: איזה ריבה את/ה הכי אוהב בסופגניה? תות
9. מאיזה ספר לומדים את סיפור המכבים? ספר המכבים לא? יש כזה ספר? וואי עיזבו אותייי
*חשהאתעצמיטיפשהולאיודעתשומדברעלחנוכה
*

עונה ועוזרת -_-

אזור חיפה בן/בת:
שאלה טובה
. בת. 1. כמה ימים נמשך חנוכה?
8 2. למה?
כד קטן כד קטן 8 ימים שמנו נתן. 3. למה בחנוכה אוכלים מאכלים עם שמן?
לזכר נס פח השמן. 4. כמה קרבות נלחמו המכבים לפני שנצחו את היוונים?
מי יודע?
5. כמה אחים היו ליהודה המכבי?
4. ואם לא היו אומרים את זה היום בביצפר לא הייתי יודעת
. 6. מי היה האח שתפס את מקומו של יהודה אחרי שהוא נהרג?
שמעון? יוחנן? מודה, אין לי מושג
. 7. איך קראו לאביו?
נמ... מי יודע? 8. בעקבות מה פרץ המרד?
היוונים אסרו על היהודים לקיים מצוות לא?
9. איך נהרג אלעזר?
הוא נהרג.. וסתם שאלה לסיום: איזה ריבה את/ה הכי אוהב בסופגניה?
בלי ריבה!! 9. מאיזה ספר לומדים את סיפור המכבים?
מאיפה לי
זה לא בתנ"ך בכלל נראה לי...

.......

1. כמה ימים נמשך חנוכה? 8 2. למה? בגלל שהשמן הספיק ל8 ימים 3. למה בחנוכה אוכלים מאכלים עם שמן? בגלל הכד עם השמן 4. כמה קרבות נלחמו המכבים לפני שנצחו את היוונים? 2 [?] 5. כמה אחים היו ליהודה המכבי? לא יודעת 6. מי היה האח שתפס את מקומו של יהודה אחרי שהוא נהרג? לא יודעת 7. איך קראו לאביו? מתיתיהו [?] 8. בעקבות מה פרץ המרד? הם רצו את בית המקדש לא? 9. איך נהרג אלעזר? במלחמה [.?] וסתם שאלה לסיום: איזה ריבה את/ה הכי אוהב בסופגניה? רגילה 9. מאיזה ספר לומדים את סיפור המכבים? איזה מגילה לא?

למעלה