אהלן,מה נשמע? מה קורה?

וואי...אני ראיתי תקטע לפני שנה...

ואומרים שזה ילד שהוגדר בחזקת נעדר בשנות ה70,אמא שלו זיהתה אותו בגלל החולצה. וככל היודוע לי,הקטע צולם בניו יורק,ולהפצתו דאגה קבוצת מחתרת שנלחמת על האמת וכנגד קונספירציות ממשלתיות. כמובן שבעל הבניין מחכיש על קיום הרוח...אחרת הערך של הנכס יירד ב43%

Luisito Garcia

New member
איזה קטע מפחיד יא אללה..

יש לי עוד כמה דברים,אני ארשום אותם יותר מאוחר

לא קראתי...

יש בארצות הברית תוכנית שלמה על כל הדברים האלה,וחברה שלחה לי כמה פרקים. היו שם פרקים מיוחדים על דברים מוזרים שרצים ברשת וכזה, וכמה הם אמיתיים,אז כמובן שהיה את הצילום הזה...ועורך הווידיאו של התוכנית אמר שהאיכות של הווידיאו מאוד מאוד גבוהה, ככה שאו שזה בנאדם מקצועי או שזאת דמות אמיתית. להאמין או לא, זה כל אחד אחרת:)

Luisito Garcia

New member
מבויים או לא זה מפחיד

הפאקינג ילד הזה הבהיל אותי רצח,ועוד חשבתי שבסוף יצא איזה משהו מבהיל כזה.. את יודעת,זה לא חסר באינטרנט,המטומטמים האלה שפתאום יוצאים ומבהילים סתם.. אוףףףףףף איך אני שונא את זה.. בגלל זה אני אומר לאחי שיראה קודם כל הוא ושיודיע אם זה תקין ואין מבהילים.. יש לי ממש טראומה כזה,לפני איזה 3 שנים עשו לי את זה,זה היה מין משחק שהייתי צריך לגלות דמות נסתרת של איזו תמונה על הקיר של איזה בית ואני מתרכז ומתרכז ופתאום יוצא איזה פרצוף רקוב ודופק וואחד צעקה.. בקיצור נהייתי חיוור ונראה לי שהפסקתי לנשום לכמה שניות,לא הבנתי מה הולך,הדבר הזה הבהיל אותי כ"כ שכמעט התעלפתי.. חוויה נוראית.. בקשר לסרטונים האחרים שיש לי אני צריך לחפש אותם אבל אני לבד בבית וממש לא בא לי להיכנס לאתרים של רוחות.. מה לעשות? גברים גם פחדנים.. ובמיחד כשאני לבד בבית שזה לא בית ממש רגוע.. בקיצור,אם בא לך לדבר תודיעי לי,אני לא הולך לישון בינתיים

Dark faith

New member
גם אני חושבת מבויים,

לא יודעת כל העניין הזה שרוחות מגלות ע"י תצלומים, צילומי וידאו- נשמע לי הזוי. שכן העולם עומד על תילו מיליוני שנים- במרוצת השנים הללו- היו צריכים אם ככה להלך על פני האדמה מיליוני מקרים לא שוענחו- שהנשמה עדיין מהלכת על כדור הארץ ואינה נחה- במצב הזה- כל תצלום כמעט היה אמור לחשוף רוח. לא יודעת נראה לי הזוי.

Luisito Garcia

New member
זהו חמודה שרוב הרוחות אפשר לראות

אותם דרך תצלומים.. יש אפילו רוחות שרק מצלמה יכולה לתפוס אותן והן בלתי נראות בעיניים של בני אדם..

Dark faith

New member
אני אף פעם לא הבנתי את זה,

אני אגיד לך את האמת. ושמעתי המון המון אנשים שטענו שדווקא המצלמה כן מסוגלת לתפוס רוחות, משהו שקשור . אבל זה נראה לי, לא יודעת הזוי ביותר.

Dark faith

New member
משהו שקשור לפעולת הצילום, לשדה הכוח

לא יודעת, לא כל כך התעמקתי בנושא

Luisito Garcia

New member
תופעות הevp וitc רק דרך שם אפשר

לראות אותם או לשמוע אותם.. כמו שחיות יכולות לראות דברים שאנחנו לא אז מצלמות גם כן יכולות.. לכי תדעי למה,כלבים וסוסים תמיד רואים דברים שאנחנו לא.. אולי בגלל שבני אדם מוצאים ישירות היגיון או מנסים לפחות להבין מה העיניים רואות כדי להעביר למוח ולקבל תמונה היגיונית אבל התת מודה לא קולט במהירות גבוהה אז אנחנו פשוט עיוורים מול דברים מוזרים.. קפיש? זה מה שאני חושב..

Dark faith

New member
או.קי,

אבל איך תסביר שמצלמה יכולה לקלוט רוחות רפאים? ויותר מזה, איך תסביר שכל רוח ורוח נראית באופן שונה, חלקם כצללים חלקם ממש אנשים "שקופים" חלקם- שלא נדע איזה דמויות יש להם....

Bettyka

New member
נראה לי הכי הגיוני ש...

פשוט... הרוחות בוחרות אם להראות או לא... הרי מי אנחנו ומה זה מצלמה מסכנה לעומתן... כמו בכל דבר... תקשורים... סיאנסים... בסופו של דבר הן אלה שקובעות

Dark faith

New member
נכון,

אם תראה ציינתי שבטווח השנים וודאי לא מעט נשמות מצאו את עצמן כלואות במישור שלנו כאשר המוות שלהם לא היה "סגור" (כמובן שבמילים אחרות...)

Dark faith

New member
עולם הרוחות לצערי,

אינו מדע מוסבר ומוכח. כל אחד הולך לרוב לפי קווים, אבל בנוסף מאמינים מסביב בקווים הפחות ברורים לעין ומפרש אותם לפי אמונתו האישית. וכך אני עושה, אני מאמינה שנשמות שהמוות שלהם היה טראגי, לא מפוענח, בוצע להם עוול....נשמות שאינן סגרו מעגל- ימשיכו להלך עד שירגישו מוכנות לעבור לעולם הבא.

למעלה