חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח גדול אחי חחחחחח
מ מני פאר השווה New member 15/10/06 #32 שמע עיליי תקשר 6963522 עם קידומת של 03 =) איזה חמוד אתה ולמי שחושב שאני סתם אומר אז רק שתדעו שאתמול באתי אליו לאור יהודה ובוא נגיד היה שווה
שמע עיליי תקשר 6963522 עם קידומת של 03 =) איזה חמוד אתה ולמי שחושב שאני סתם אומר אז רק שתדעו שאתמול באתי אליו לאור יהודה ובוא נגיד היה שווה
N Nollie69Flip New member 16/10/06 #36 וואי אחי אתה מצחיק פצצות../images/Emo6.gif רק חבל שאם תבוא לאור יהודה אתה תאכל פצצות
N Nollie69Flip New member 18/10/06 #51 בונא יא הומו תשמור תנטיות המזדיינות בתחת שך לאמא ואבא שך המפגרים האלה שחשבו להביא אותך ועשו טעות גדולה בזה...=\ באמשלי. אם אני רואה אותך יום אחד, אני שובר לך תראש ומפרק לך תצורה יא בן זונה
בונא יא הומו תשמור תנטיות המזדיינות בתחת שך לאמא ואבא שך המפגרים האלה שחשבו להביא אותך ועשו טעות גדולה בזה...=\ באמשלי. אם אני רואה אותך יום אחד, אני שובר לך תראש ומפרק לך תצורה יא בן זונה
N Nollie69Flip New member 18/10/06 #59 אני לא עצוב../images/Emo4.gif ד"א. אלוהים גם איתך. ד"א אחי. שמעתי רוצים לפתוח פורום חדש בתפוז, פורום סלאייר. לדעתי, לך הכי מתאים להיות המנהל של הפורום!
אני לא עצוב../images/Emo4.gif ד"א. אלוהים גם איתך. ד"א אחי. שמעתי רוצים לפתוח פורום חדש בתפוז, פורום סלאייר. לדעתי, לך הכי מתאים להיות המנהל של הפורום!
P ProP E New member 15/10/06 #27 אממ כמו שהירושלמים אומרים "איזה גן הפעמון" מה מצחיק בתמונה של חבורת אוטיסטים הדבר היחיד שמצחיק זה שזה אירוני כי אוטיסט העלה אותם
אממ כמו שהירושלמים אומרים "איזה גן הפעמון" מה מצחיק בתמונה של חבורת אוטיסטים הדבר היחיד שמצחיק זה שזה אירוני כי אוטיסט העלה אותם