אהלן מה העניינים

g a g a

New member
את הקודם אהבתי יותר ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

אבל אני מאוד אשמח לראות עוד יצירות שלך...

g a g a

New member
אביגיל ../images/Emo23.gif

החתימה שלך לקוחה מהספר Black Boy
היא מדהימה!!!

g a g a

New member
צביק,

באיזה פונט השתמשת לכתיבת המילים "Michael jackson"? |פונטופילית שלא מתכוונת להיגמל בקרוב|

unb®eakable

New member
תמונה מדהימה, שיר...

עוד יותר. בדיוק היום אני מזמזם לי אותו רוב היום. עשה לי חשק חזק לשמוע אותו שוב ושוב.

בלאגנית

New member
ואם אני כבר פה

איך אתן מרגישות כשאתן שומעות על ההתקרבות של מייקל ג'קסון לאיסלאם? האם זה משפיע עליכן במידה מסוימת כלפי האהבה שלכן אליו?

Jo anne

New member
זה שאח של מייקל מוסלמי פנאטי

וניסה באופן ''תמים ויפה'' לשטוף תמוח של מייקל בעולם האיסלאם,זה לא אומר שהוא הצליח. מייקל בכלל יותר קרוב ליהדות לפי דעתי....והוא לא מוסלמי ולא יהיה גם....אני יודעת שהוא לא יהיה.

TalovesMj

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך לגמרי חח.

משום מה נראה דווקא שמייקל יותר קרוב ליהדות... לא שהוא יעשה עם זה משהו חח. מוסלמי פנאט? אולי קצת פחות חח.

TalovesMj

New member
מה הוא התאלסם ואני לא יודעת?../images/Emo12.gif

הזיז לי כמו שהזיז לי כשאמרו שהוא אממ אנטישמי. -לא הזיז לי.גם כי זה לא נכון... גם אם זה היה נכון לא ממש איכפת לי.. או שקצת אבל מה זה משנה.. חח.

Jo anne

New member
תראי אם הוא יבוא ויצהיר בפומבי

'' I HATE JEWS/ISRAEL'' בואי נגיד שאי סגירת הפורומים של מייקל בישראל,יחשב כאות אהדה לדבריו. אבל הוא לא יעשה את זה (אני מניחה למרות שאיתו אני כבר לא מצפה או מתפלא מכלום) חחחח רק שלא יגיע למקרה של הפרמידה עם האף הנפול חחחחחחחחח סתם סתם
המשפחה שלו כעיקרון הם יהודי יהווה למרות שהוא יצא מזה והוא לא חגג חג מולד עד שהוליד את פרינס הראשון... זה משהו כמו היהודים המשיחיים המפחידים הפנאטים שיש בארץ שרק מנסים להפיץ תדת הסליחה על הביטוי ''מפגרת'' שלהם. איכס. |פנס|

TalovesMj

New member
חג מולד ראשון לא היה כשפרינס נולד

נראה לי ב93 זה היה. הפעם אני לא כ''כ מסכימה איתך. ההשערה הדימיונית וההזויה הזאת ממש מפגרת.{לא אמרתי שאת מפגרת, כן?} אני לא יכולה להאמין שמייקל יעשה דבר כזה ואני גם לא יכולה לדמיין אותו אומר את זה. הוא לא אמר את זה שלא בפומבי אז הוא יגיד בפומבי? אני יודעת שזאת היה סתם דוגמה אבל מיותרת כי לא דיברתי על זה בכלל. מה זאת אומרת "איתו אני כבר לא מצפה או מתפלא מכלום"?
אני לא אתפלא אם אני אראה תמונה שלו בשמלה בדואית או משהו אבל לא להתפלא על משהו כזה? זה אומר שאני חושבת שהוא מסוגל לעשות דבר כזה... זה סותר את כל "ההגנה" שלי כשאומרים לי שהוא אנטישמי... חוץ מזה שהוא עשה ההפך ואמר שהוא אוהב את ישראל ככה שאנחנו צריכים לפתוח עוד ועוד פורומים בישראל.

Jo anne

New member
לא מתפלא ממנו בכלום כבר...

מה את רוצה שאגיד? זו הפרספקטיבה שלי,רוצה לקבל תקבלי לא רוצה אל תקבלי. אני סך הכל מציאותית חומד. -הכוונה שלי בואי נגיד שאני לא אתפלא אם פתאום הוא יעבור לגור באנטרטיקה... או יתחתן עם האומנת של הילדים שלו.

Jo anne

New member
+איזה דבר הזוי ומפגר כבר אמרתי?

וכשאת אומרת שההשערה שלי מפגרת אז את אומרת שאני מפגרת בעצם כי אין כזה דבר משפט מפגר בלשון. וחוץ מזה נתתי דוגמה סך הכל של אם הוא היה אומר כך וכך אז לא צריך לאהוד אותו יותר אלא אם כן את בדעותיו. ומי אמר שהוא אנטישמי ? כולה נתתי דוגמה יא אללה.

TalovesMj

New member
אוקיי

תראי אם תבואי ותיבחני וייצא שהאייקיו שלך הוא 0 אז המשך תגובתיי אלייך יעידו על טמטום מצידי. אבל זה לא יהיה (למרות שאיתך אני כבר לא מצפה או מתפלא מכלום.) חחח רק שלא תגיעי למקרה של הפירמידה עם המח הנפול חחחחחחחחחח סתם סתם
-הכוונה שלי היתה על זה שתתחתני עם ידיד שלך או שתגדלי חסה בגינה. נתתי דוגמה סך הכל. עכשיו לפני שאת מתעצבנת.. תעשי ביטול לעצבים... אולי עצם זה שהתעצבנת או באת להגיב לי בחריפות יעזור לך להבין מה אני רוצה ממך לעזאזל. בתגובה הזאת לא רציתי להעליב אותך ולא התכוונתי להגיד לך שאת טיפשה. אני לא מכירה אותך כדי אם את חכמה או לא ולא סיפרת לי מה מנת המשכל שלך ובינתיים אין לי זכות להגיד שאת טיפשה. (אולי בשלבים מאוחרים יותר?
סתם.) הצבתי מילים אחרות כשהנושא הוא את, במקום מייקל והאימרות שלא יהיו ולא היו, בתגובה שלך ואיך שאני הבנתי אותה... אני הבנתי כל משפט איך שהוא כתוב פשוט ואני לא אמורה לחשוב שהתכוונת בסוגרים (שהיו במשפט על האנטישמיות בכלל) שהתכוונת לזה שהוא יתחתן עם האומנת או יעבור לצ'כוסלובקיה או משהו.
כנראה אי הבנה. רק לא לכעוס.

למעלה