אהלן מה המצב ציקו'ס??

שירן 2

New member
אהלן מה המצב ציקו'ס??

לא תאמינו מה השגתי את המספר של שירי מימון חחחחחחחח אני לא אוהבת אותה או משהו אבל סתם לקחתי אותו מחברה שלי ובהפסקה כל החברות התקשרו כדי לודדא שזה באמת המספר והתקשרנו ואמא שלה ענתה לנו ואמרנו לה שתמסור לשירי ד"ש חם חם מהמעריצים של מטבריה וכפר זיתים........... סתם אחת אני לא אוהבת אותה בכלל רק בשביל ההרגשה שאמא שלה תחשוב שיש לשירי מעריצים אז צעקנו לה את זה בטלפון

מגנוב בטירווף../images/Emo60.gif

בא לך לתת לי את הטלפון שלה?!
היא דווקא חמודה, היא דפקה הופעה בניצניםםם!!!

שירן 2

New member
בסדר קחי!

יש לי גם את הכתובת שלה אבל בינתיים תסתפקי במספר! ודיר באלק לא להציק לא יפה!!! ולא נעים ולא מכובד! חחחחחחחח נתתי לך הצהרות.......... אבל באמת אל תטקידי אותם! 04-841-0896

לא תדאגי../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

אני אפילו לא חושבת שאני אתקשר אליה פעם אחת
סתם עניין אותי לדעת...

שירן 2

New member
טוב בכל מקרה

נתתי את המספר טלפון חבל שמסרתי אותו כאן בפורום באסה!! עכשיו כולם יטרידו אותה וזה ממש לא יהיה נעים......... באסה!

שירן 2

New member
אני מקווה

כי זה לא יפה להטריד! ובכל אופן נו מה עם השיעורים מה עשית בסוף??

עשיתי../images/Emo60.gif

עם אמא שלי
אבל לא למדנו היום, 5 שעות ראינו סרט על האלים והעדפתי לקרוא, כי המורות שישבו לידי זיבלו לי את השכל, אני וידיד שלי כזה כל דקה מדברים על זה...כמה המורות יכולות לדבר....ועוד שטויות!!! אפילו מורה אחת קיללה תלמידה! שמעתי את זה במו אוזניי אבל אני לא בטוחה, אני וחושבת שהיא דיברה על מורה אחרת

שירן 2

New member
חחחחחח

עדיף שתשתקי בקשר למורה שקיללה ואל תלשיני כי אחר כך אולי יסתבר שהיא קיללה מישהו אחר ואת תסתבכי! אז עדיף שלא תדברי על זה.......(אל תלשיני עליה)

כן...../images/Emo60.gif

רק סיפרתי את זה למישהי אחת, מיד באה אלי עדי (חברה פצצה) ואומרת לי:למה לא אמרת לי? וכל הפינטוזים שלה להיות מעודכנת

המסר של "שנה טובה"../images/Emo60.gif

מה, לא קיבלת?????? תפוז דפוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

שירן 2

New member
איפה הייתי צריכה אמורה לקבל

את המסר?? נ.ב תמיד רציתי לשאול אותך אני תמיד קוראת את החתימה שלך ומנסה להבין אותה אני חושבת שהבנתי אבל תסבירי לי אותה את כי אני שברתי את הראש ולא הצלחתי ממש.......

חיחי../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

היית צריכה לקבל את המסר במסרים של תפוז...כאילו וואווו...!
ואני אסביר לך את החתימה- רק חיים יבין שזקני צפת עשו עם מוניקה סקס זה כאילו להקות ואנשים, כאילו חיים יבין, כאילו לשם משפחה שלו יש משמעות
בא אלי ידיד שלי וכזה מסתכל על החתימה שלי וכזה עושה לי:אההה חיים-יבין זקני-צפת...חחח....קרוע...

שירן 2

New member
חחחחחחחח

סוף כל סוף הבנתי חחחחחחח פייייי איזה חתימה מתוסבכת חחחחח אבל הבנתי אותה חחחחחחח

למעלה