אז ככה,
אממ, את האמת, לדעתי חודשיים לא יספיקו לך אפילו רק לתאילנד. ובכלל, אני מציע לך לעשות טיול של איזה חצי שנה לפחות, ולא רק בתאילנד אלא גם בסין, הודו, יפן, מונגוליה וקוריאה, ואם מתעקש באזור ההוא אז גם בלאוס, קמבודיה, וייטנם, בורמה ואינדונזיה. אממ, השהות שם היא די זולה ויותר זול מחוץ לבנקוק. אממ, הטיסות יקרות יחסית, בסביבות ה-800 עד 1500 דולר לטיסת הלוך חזור. שוב, אם תוכל אני מציע לך לעשות (לא לפי הסדר, אבל המדינות!): הודו, סין, יפן, קוריאה, מונגוליה, בורמה, תאילנד, לאוס ואינדונזיה. אני לא ממש ממליץ ללכת לקמבודיה, וייאטנם ובנגדלש מפני שאין הרבה מה לראות שם. הם מדינות די עניות (קמבודיה), חלקם במצב אקלים קשה כגון שטפונות והרבה מיתות (בנגדלש) וחלקם במצב קומוניסטי ולא נראה לי שמחבבים זרים (וייאטנם), גם אינדונזיה זה די מסוכן כי המדינה היא יחסית מוסלמית והם לא ממש אוהבים אותנו. כמובן שטיול כמו שאני הצעתי הוא הרבה יותר ארוך ואם רוצים להנות ממנו צריך לפחות שנה-שנה וחצי-שנתיים, אבל בטוח שתהנה בו. אם אתה עדיין מתעקש רק תאילנד תגדיר בדיוק מה אתה רוצה בתאילנד, אם אתה סתם תטייל טיפה ותהיה קצת בבנקוק אפילו חודשיים יספיקו, אבל אם אתה מתעניין בתרבות, בדת (בודהיזם), בכפרים וכל זה, אז אתה צריך חצי שנה בערך.